Sonuçlar şaka gibi resmen! Cacıklı cips mi olur ya! Bu mu yani. Bu kadar basit mi? Ben çok ciddiye almıştım, oysa ki çok basit düşünmüşler. Şekil konusunda da aynıydılar bunda da aynı! Yazık...
Kimse katılmadı heralde buna

Kimse yorum yapmadı ilginç.
hep aklımdan geçiyordu bişeyler atıyım katılıyım diye..sonrada unutuyordum yada üşeniyordum

evet özellikle cacık olayı komik olmuş .juri işte diyorum ya o anki psikolojilerine bağlı.
o bıtane yogurt sosumu ne varya o zaten masallah yogurda ekle oluyor cacık... az da sulandır tamam...sacma sapan
Cacık iyidir cacık, yanına da oturtma isteriz. Ya da ayranlı mı yapsaydık cipsleri
cacık ne yaaa

kuru fasulyeli isterim ben de

bir de bulgur pilavlı misss
pirzolanın kanıksanmış bir tadı olamaz hangi baharat ve ya sosla pişirilirse o tadı alır,

aslında portakallı pekin ördeği tadı lanse edilebilirdi pirzoladan fazla ilgi görürdü,
ben bisürü malzeme ekleyip bişey oluşturmuştum, sırf orda hazır duran cacığı seçmekle olcanı bilseymişiz.. yada cidden sadece 1 kişi mi cacık dedi acaba.. saçma olmuş
soğanlı lahmacun demiştim benimkide seçilse itiraz edilebilir basitlikte ama cacık.........

Sonuçlar şaka gibi resmen! Cacıklı cips mi olur ya! Bu mu yani. Bu kadar basit mi? Ben çok ciddiye almıştım, oysa ki çok basit düşünmüşler. Şekil konusunda da aynıydılar bunda da aynı! Yazık...
kesinlikle sana katılıyorum
ben değişik fikirler sunmuştum ama cacıklıyı kendileri alıp... gitsinler
böyle saçma cevapmı olur yahuuu