avea değil @teknosa da seçildi adsl li olan. Orada bi mantık hatası var gibi geldi bana ama
ADSL ile annesinin yaptıkları farklı şeyler gibi geldi. Aman neyse
@eyefive
doğru karıştırdım

e doğal o kadar cümle üretmekten motor ısındı

bugün sen bira mesajı yazdın.bende içimden cuma günü biramı içiyor dedim üzüldüm.meğersem ironi yapmışın
arkadaşlar şimdi 1 tl olduğunda satın al'a tıklıcam sonra ne olacak

kredi kartı şifresi yada tel numarası mı yazıcam? zaten turkcell şifremi girdim sayfa açık bu yeterli mi sadece satın ala bastığımda işlem bitmiş mi olacak?
arkadaşlar şimdi 1 tl olduğunda satın al'a tıklıcam sonra ne olacak
kredi kartı şifresi yada tel numarası mı yazıcam? zaten turkcell şifremi girdim sayfa açık bu yeterli mi sadece satın ala bastığımda işlem bitmiş mi olacak?
internetten alışveriş yapar gibi sepete atacan ondan sonra kredi kartı ile rutin satın alma işlemleri
Şekilli Yazılar Yazdım. Jüri Beni Seçmeli...
Kazanamayanlara göre kazananların yazdıkları hep saçma gelir zaten. Bu bir bunda değil bütün heryerde geçerli. Herkese kendi yazdığı güzel gelir benim fikrim.
ilk iki yazdığım yaratıcı olabilir ama 3. yazdığıma veriyorsa bunda bir bit yeniği var
Edit: Tabi jüri de o arkadaşa katılıyordur, bira içmek için mesainin bitmesini dört gözle bekliyordur. O yüzden vermiş olabilir
yok ben yaratıcı bulduğumdan değil mesajları yarışmaların sonucunda herkesin eleştirilerini söyledim genel olarak ..
Sitenin çökmesine az kaldı

Ping atmalar başlar yakında
evet babamıza bile güvenmeyeceğimiz anladım bugün turkcell hat onda kredi kartı onda...gelmedi adam kaldık böyle
Kredi kartı olmadan, Turkcell bakiyeden 1 tl çekimle alınıyor mu bu?
donmaya başladı bile bende:(