Hediye Kazan en kısa anlatımla ürün fiyat tahmin yarışmasıdır.
Diğer yarışmalardan farkı ÜRÜNÜN FİYATINI BİLMENİZE GEREK YOK
Ürünün fiyatına yaklaştığınız oranda puan alıyorsunuz.
Her hediye İçin belirlen süre sonunda o hediye için en yüksek puanı alan hediyeyi alıyor.
Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya
giris yapinarkadaşlar demin dolanırken buldum bu siteyi baktım açılmamış yada ben göremedim inş. ilk açılıştır

daha önce üye olanlar varsa bilgi verirse sevinirim..
evet sanırım biraz öyle bende şuan anlamaya çalışıyorum acaba bizim sitede burdan bişiler kazanan var mı
ilk hediyeleri 17 agustosta vereceklermiş yani daha çok yeni bi site
site daha yeni açılmış sanırım Kazananlara tıklayınca " İlk Hediyelerimiz 17 Ağustos Tarihinde Kazananlarıyla Buluşacaktır. " yazıyor.
inceleyelım zamanla biraz daha düzgün olur belkı site.
Siteye üye oldum tüm skorlarda aynı 5 kişinin adı yer alıyor.Sponsor firmanın sitesinden ürünün fiyatını görebiliyorsunuz fiyatı yazdığınızda kafasına göre bir sırada gösteriyor sizi sistem.Dürüstlük adına hiç birşey yok sitede size tavsiyem boşa vakit harcamayın.sitede düzenleme yaparlarsa belki doğru düzgün gerçekten hediye veren sponsorlar bulurlarsa ilerde bir gün tekrar şans verebiliriz:)iletişim bölümünden yöneticilerinede dürüst olmaları konusunda bir mesaj yolladım.
evet ya bende baktım biraz ne kadar yaklaşsamda sıram hep gerilerde oluyo bence de sitenin biraz düzelmesini beklemek iyi bi fikir
ben 3 yerde birinci bide mouse da birinciyim.hediyem gelirse haber veririm.
o zaman sitenin güvenilirligini anlarız
hıhhh çok iiyi inş. sonuç verirde doluşuruz hepimiz

))