Anneler Günü’ne Özel Bir Yarışma. Anneler, ünlü araç arkası yazılarını bebeklerin diline uyarlayacak, eğlenceli laflar havada uçuşacak.
YARIŞMA: Ünlü araç arkası yazılarını bebeklerin diline uyarlayarak, #Baby2Go hashtagi ile yazıp tweet atıyorsunuz. Haydi anneler!..
Jürimizin belirleyeceği en yaratıcı bebek lafına Baby2go Ranger bebek arabası, ayrıca en beğenilen 3 tanesine de kanguru hediye edilecek.
bebek aramızı aldık ama kangurumuzu henüz almadık.3.ayda kullanıma başlanıyormuş,oyüzden şimdi bi kanuguru çıksa harika olurdu

ama nerde bende o şans
bebek aramızı aldık ama kangurumuzu henüz almadık.3.ayda kullanıma başlanıyormuş,oyüzden şimdi bi kanuguru çıksa harika olurdu
ama nerde bende o şans 
Kanguruyu biz hiç kullanamadık çokda iyi bişey gelmedi bana.Araba içinse ileri dönemde protonları var babytogo nun onu tavsiye ediyorlar.Ben herşey olsun diye kraft premium twist aldım tonla para verip.Bagaj avm den dönerken çok sıkıntılı luyor.
Kanguru çok gıçık bir tasarım zaten

bizde kullanmadık. Ayrıca ben baby2godan hiç memnun değilim. Çift yönlü arabası var bizde.
Zaten bebek arabalarında hafiflik çok önemli alüminyum kasa olmalı bizimki öyle çok hafif ama tekerlekler çok sorun.
bizde baby2go kullandık ama artık kaç kiloysa araba imanım gevrerdir sürerken:)) otomobil ittirsem daha kolay olcak
ama allah için arabaları çok sağlam
bakın anneler sizi sevdiğim düşündüğüm için katılmadım bu slogan yarışmasına kıymetimi bilin