işyerinden arkadasımla katılmıştık kampanyaya onun kutusu geldi bugün,içinden prezervatif,parfüm cinsel içerikli kitap ruj felan çıktı üstelik 5 lira kargo parası aldılar yalan bu site yalan,sapıkca seyler yolluyorlar,allahtan arkadasım isyerinin adresini verdi yoksa eve gitseydi paket neler olurdu bilemiyorum uyarması benden
ben üyeliğimi dondurdum
aaa
ben kayınvalidem ,görümcem ,eltim,ablam,annem adına katıldım

ne dicem ben şimdi hadi bizimkiler neyse de kayınvalidemden çok çekinirim

ayıp ya

en azından yazsalarda ona göre kişileri ayarlasaydık
uyanıklık yapmamızın cezası tandıklara bizden pre. gidicek
ya bende düşünüyorum dondurmayı gelmeden ama madem erkekleri kabul etmiyolardı üyelikte prezervatif göndermeleride saçma diilmi
ya walla bende yengemleri kuzenleri falan herkesi üye yaptım ya arkadaşlarımında diline düşcem
aynen bende herkesi üye yaptım ayıp olcak ya ama derim almasınlar yazık 5tl ver bide yerin dibine gir
Dahada Numune İstemem Artık
Ben annemi üye yaptım.Balon diye yuttursam yer mi annem acaba
aynen bende herkesi üye yaptım ayıp olcak ya ama derim almasınlar yazık 5tl ver bide yerin dibine gir 
ben yarın hepsini ararım
lady box mu yazıyordu acaba gelen kargo paketinde onu öğrensek almazlardı
kargo onlara döner hem gidiş hem dönüş parasını onlar öderdi
ya bende düşünüyorum dondurmayı gelmeden ama madem erkekleri kabul etmiyolardı üyelikte prezervatif göndermeleride saçma diilmi
dürüst olmamalarına çok şaşırdım ben, bide buraya üye olup o kadar cevap yazdılar yani, daha görüşme halindeydiler güya, bizi bilgilendiriceklerdi güya