Hatta kurban bayramı bile olabilir, ama yılbaşı kolisi daha güzel olur, malum kırmızı don uğur getirir

Onu da gönderirler artık

Üstünde de lady box yazar hahahahah
arkadaşlar lütfen çok abartmayınız herşey bir seferde olamazki çalışmanın ne olduğunu bilmiyorsunuz allah hepimize sabır vermiş bekleyin işleri bitince size mail atcaklar ve 4 gün içerisinde elinizde olur
benim kardeşim katıldı ama sizin gibi yapmıyo onlarında işleri çok yoğun onlara hak vermeniz gerekir
arkadaşlar lütfen çok abartmayınız herşey bir seferde olamazki çalışmanın ne olduğunu bilmiyorsunuz allah hepimize sabır vermiş bekleyin işleri bitince size mail atcaklar ve 4 gün içerisinde elinizde olur
4 günde geliceğini nerden biliyosunki..
Ben kendi adıma sadece geyiği uzatmak istedim, kötü bir amacım yoktu. Ayrıca siteye de yeni üye oldum zaten bana geç gelir kutu gelecekse...
Firma sık sık açıklama yaptığına göre bence de bir bildiği vardır, geç olsun güç olmasın
arkadaşalar bencede bekelemeliyiz... neticde cebimizden para çıkartıp üye olmadık...
ama ne kdr erken gelse o kdr iyi olur
daha kutu gönderimi başlamadı ki bu sitede. lady box dan geldiğine emin misiniz?