Sayın Üyeler,
Öncelikle gösterdiğiniz ilgi için hepinize teşekkür ederiz.
Kaygılarınızı anlamaktayız.
Sistemimize gelen e-mail'ler operatörlerimiz tarafından cevaplanmaktadır. Şirket politikası olarak üye sayısı hakkında bilgi veremiyoruz. 1500 üye sayısını ulaştığımızda tüm üyelerimizi bilgilendirme e-mail'i yolladık. Sistemimize gelen E-Mail'leri de mümkün olduğunca cevaplamaya çalışıyoruz
Biz tüm açıklığımızla sizleri bilgilendirmemize, gelişmeleri sizlerle paylaşmamıza rağmen, bazı üyelerimizin agresif tutumları bizleri oldukça olumsuz yönde etkilemektedir. Bizlerde en az sizler kadar kutuları olabildiğince erken yollamak istiyoruz. Ancak yeni bir sistem oluşturduğumuz için yavaş yol alabilmekteyiz. Üye sayısının düşündüğümüzden daha hızlı artışı, hazırladığımız gönderim planında zaman açısından gecikmemize sebep olmuştur.
Yaz dönemi sebebi ile de markalarla görüşmelerimiz yavaş ilerlemekte fakat olumlu sonuçlar almaktayız.
İnanıyoruzki bize göstereceğiniz sabır bizim için en büyük destek olacaktır.
Saygılarımızla
Ladysbox.com
ya ben geç üye olmuştum mail falan geldiğini hiç hatırlamıorum

acaba 1500 içinde diilmiyim gerçi kimseye bişi geldiği yok daha ama size mail geldimi geldiyse ne yazdığını hatırlıomusunuz
bana da bilgilendirme maili alan gelmedi, hem üye artışının sebebi sizin 1500 üye sayısı dolmadı henüz vb. açıklamalarınız bence, şimdide üye sayısı hakkında bilgi veremiyoruz diyosunuz,
1500 kişi dolmuş bir arkadasa öyle mail gelmiş galiba
hediye kutu içeriği için firmalar hazırlanıyormuş
ben erken üye oldum ama banada gelmedi mail falan bkalım ben umutlu diilim bunlardan
bu arada tırlamı göndereceksiniz muhabbetide süperdi..
ilk 1500 içindeyim ama bana da bilgilendirme maili gelmedi
1500 kişi sayısının dolduğunu söylemişlerdi daha önceki konuda yoksa benmi yamuluyorum
2010 da elimize ulaşır bence paketlerimiz
ya banada gelmedi bilgilendirme maili hatta mail atmştım 1500 dolmadan cevap bile vermediler.. ama genede sabırla bekliyoruz