0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinmail attım dün, cevap yazmışlar:Sayın Üyemiz,Markalarla şuan için görüşme halindeyiz.Üyelerimizin memnun kalacağı bir kutu oluşturmaya çalışıyoruz. Gösterdiğiniz ilgi ve sabır için teşekkür ederiz. SaygılarımızlaLadysbox.comilgi gösterdik ama sabırıda bi yere kadar gösteririz yani dimi valla kutuya bağlı memnuniyet ve sabır derecemiz 2 tane numune koycaksa hiç göndermesin..
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinmail attım dün, cevap yazmışlar:Sayın Üyemiz,Markalarla şuan için görüşme halindeyiz.Üyelerimizin memnun kalacağı bir kutu oluşturmaya çalışıyoruz. Gösterdiğiniz ilgi ve sabır için teşekkür ederiz. SaygılarımızlaLadysbox.comilgi gösterdik ama sabırıda bi yere kadar gösteririz yani dimi
mail attım dün, cevap yazmışlar:Sayın Üyemiz,Markalarla şuan için görüşme halindeyiz.Üyelerimizin memnun kalacağı bir kutu oluşturmaya çalışıyoruz. Gösterdiğiniz ilgi ve sabır için teşekkür ederiz. SaygılarımızlaLadysbox.com