Arkadaşlar yazılanları şimdi gördüm. Öncelikle şunu belirtmek isterim listede 1. Sırada olan Cihan Kamber benim. Oyunu 0.08 ile nasıl bitirdim. 2 gün boyunca yaklaşık max. 9 saat sürekli sayfayı yeniledim 1 kez puzzle komple hazır geldi. Ama puzzle hazır olduğu için oyun hamle hakkı tanımadı. 1 kez de 1 hamlelik oyun denk geldi. Zaten oyunda siz hamle yapmadan saniye işlemiyor. Yani kısacası 1 kez tıkladım ve 0.08 saniye dedi. Eğer ki 1 hamle ile ortaya farklı süreler çıksaydı şüphelenmeniz normal olurdu. Ancak siz tıkladıktan sonra zaten sistemin hızı herkese eşit olduğu için farklı saniye çıkması çok zor.( tek hamlelik oyun için) Eğer aklında şüphe taşıyan varsa buyursun tek hamle gelene kadar yeniden oyna yapsın.
Birde şunu belirtmek isterim. Burada paylaşım yaparak genel olarak sürekli yardımlaşma var. İnsanlar burada iyi niyetli. Sadece buradaki insanlar için bile iPad için karaktersizlik ve şerefsizlik yapıp hileye başvuracak bir insan da değilim.
Kul hakkı yemem...
Zaten burada beni sıralamaya girip te silinmiş olarak gören 1 kişi bile yoktur.
Yardımlaşan herkese teşekkürler...
Sözlerine katılıyorum. Bazı vicdansızlar kul hakkının farkında değiller herhale. Hemen hemen tüm yarışmalarda aynı vicdansızlar yapıyor hileyi. Aslında şirketler uğraşsa bulur o vicdansızları.
Bana sorarsanız hile ile 0.01 yapılıyorsa 0.08 de yapılabilir. Burada arkadaş hakkıyla yapmış olabilir. Ama biz nasıl ayırt edeceğiz. Ajans ayırt edemiyor ve hiçbir şey yok deyip kesip atıyor. Çünkü ajanslar kimin kazandığı ile ilgilenmiyor, umurlarında değil. Tek amaçları reklam ve sayfaya takipçi kazandırmak.
yo yapılabilir Cheat Engine programı ile ben yavaşlattım oyunu 0.01 o kadar zor değil yani
@biolog bariz oyunda hile yapanlar belli zaten isteyen istedi gibi algılasın listede 1 saliseler bile varken bana hala hile yapılmadıgından bahsetmeyin lütfen tek hamle olayı olabilir ama o bile 1 snden asagı olacagını düşünmüyorum ( tabi yavaşlatma programı hariç ) ayrıca ben mesajımda hakaret ve iftirada bulunmadım kendi görüşümü belirttim burası forum isteyen istedigi görüşü bildirebilir degil mi ? 
Aslında benim mesajım sana değildi senden önce bir arkadaşımızın ismini vererek iftira atan birisi vardı ben direkt ona yazdım ama arada silinen mesajlar olunca senin mesajla benim mesaj arka arkaya gelmiş haliyle sanki sana yazmışım gibi olmuş

Onun dışında oyundaki puanlar hilemidir değilmidir bunu burada tartışmanın faydası olmaz zararı olur.Diyeceğim tek şey şudur.Oyun tek hamleyle açılmışsa saliselerle listeye girmek normaldir.Çünkü süre saniye ile değil salise ile başlıyor.
yarışmayı nedense beş gün öncesinden bitirdiler; kazananlar:
1. Cihan Kamber
2. Emrullah Bayram
3. İsmet Dağ