0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinkodu buraya yabıştır.Daha önce kullanmadığın bir maille giriş yap kodu al ..telefon numarası yazarken sıfırı kullanma.
Yarın sabah adidas var,kırmızı kasa çek de vermiyor,mümkün olduğunca indirim yaptırmam lazım,1 tane hediyemosu olan yok mu?Telafi ederim,karşılıksız kalmaz.
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinYarın sabah adidas var,kırmızı kasa çek de vermiyor,mümkün olduğunca indirim yaptırmam lazım,1 tane hediyemosu olan yok mu?Telafi ederim,karşılıksız kalmaz.kırmızı kasa bende vardı süresi geçmiş geçersiz dedi bakşa kod nerden alınır
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinYarın sabah adidas var,kırmızı kasa çek de vermiyor,mümkün olduğunca indirim yaptırmam lazım,1 tane hediyemosu olan yok mu?Telafi ederim,karşılıksız kalmaz.kırmızı kasa bende vardı süresi geçmiş geçersiz dedi bakşa kod nerden alınırKullanılmamış dahi olsa kırmızı kasa kodlarının hiç birini kabul etmiyor.20 nisanda süresi doldu.Elinizde varsa hediyemo yada yarışmada kazanılan çekler olabilir,
ben ikinci 20 lirayı yükleyemedim nasıl yapıcam
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinben ikinci 20 lirayı yükleyemedim nasıl yapıcamaynen bende 2.yi alamadım ?