bende hiç memnun değilim kaç kere aradım tel no aldılar HEMEN arıcaz dediler aramadılar bile
az önce banada geldi
fillo kargo ile
içinde pantene temel bakım 200 ml şampuan
ve 200 ml saç kremi var
teşekkürler inş herkese gelir
ezelcim 06.07.09 diye bi tarih var üzerinde ama galiba dolum tarihidir. yani inşallah

saçlarımız dökülmesinde
bana ipanalardan gelmişti. ben 1 kutusunu kendime alıp diğerlerini dağıttım. mecbur. şampuanımda az kalmıştı iyi oldu. inşallah sanada bi an önce gelir.
bana da denedim biliyorumdan diş macunu gelmedi
umarım bu sefer pantenne gelir
bir de geçen ben evde yokken aras kargodan paket gelmiş evde olmadığınız için paketiniz şubemizde diye telefonuma mesaj geldi bende arkadaşımı aradım gitti aldı
bana da denedim biliyorumdan diş macunu gelmedi
umarım bu sefer pantenne gelir
bir de geçen ben evde yokken aras kargodan paket gelmiş evde olmadığınız için paketiniz şubemizde diye telefonuma mesaj geldi bende arkadaşımı aradım gitti aldı
iyi vermişler ben aradım tekrar getiremeyiz dedi, merkezdeki şubeye gönderin ordan alayım diğer şubeniz uzak dedim onada olmaz illa siz geliceksiniz dedi kızdım kapadım ertesi gün işyerimden arayıp buraya getirin hergün geliyosunuz zaten dedim, açan görevli olur dedi gönderdi başkasına denk gelsem iki anahtarlık için 2 minübüs değiştirip 1 saat harcattırıcaktı..