arkadaslar bana da bugun denedim biliyorumdan pantene sac kremi ve sampuan geldi

)
arkadaslar bana da bugun denedim biliyorumdan pantene sac kremi ve sampuan geldi
)
hangi kargo ile geldi bilgi verebilir misin ?
sanırım aktarma kargo kullanıyorlar ama benim elime en son aras kargo ile ulaştı
sanırım aktarma kargo kullanıyorlar ama benim elime en son aras kargo ile ulaştı 
peki sadece anketi mi doldurmuştun ? bir de pakette neler var bilgi verebilir misin ?
Aras sa vay halime..Adamlar mudolaraımı geri göndeermiş aramak yok adrese teslim yok sinir oluyorum bu kargoya..
Aras sa vay halime..Adamlar mudolaraımı geri göndeermiş aramak yok adrese teslim yok sinir oluyorum bu kargoya..
Sanırım sizin aras kargo şubesinde sorun var. Bizim burada eğer evde bulamadıysa cepten arıyorlar, yakın mısınız, kime bırakabiliriz diye soruyorlar. Çok iyi çalışıyor buradaki Aras kargo.
mudo sehpam adrese ugramadı daha...
banada geldi bugün şampuan ve saç kremi
benim aras kargoyla gelenler hep ararlar abla evdemisin diye haha kanki olduk ya gel git gel git
bende memnun değilim hiç arastan zar zor gelen kargo olursada yamuluyo içindekiler..