-
Gönderen:
hicazfasli
21 Nis, 2013 12:21
-
her adrese 1 adet yollayacaklarını yazmışlar kurallar kısmına, 2 soyadı ardarda çıkanlar olmuş kesin aynı kişiler bunlar, onları elerlerse 11. olanlara versinler bari, sıkıştıralım faceden 
biz 1 adet bile kazanamazken;
18 adet Yılmaz soyadı var
10 adet Kaya
9 adet Öztürk
7 adet Çelik
6 adet Şen
6 adet Özdemir
6 adet Yıldız
6 adet Aslan
5 adet Gündüz
5 adet Aydın
4 adet Çetin
3 adet Meriç
3 adet Çınar
3 adet Yüksel
3 adet Ekinci
3 adet Özyılmaz
3 adet Çoban
2 lileri saymadım daha size bırakıyorum, aynı ad soyadtan 2 adet olanda var, ctrl+f den bakabilirsiniz
ama olmaz ki ama biz ne zaman kazanacaz!
Öztürk'ün 1 tanesi bana ait diğerlerini bilmiyorum.
-
Gönderen:
cangz
21 Nis, 2013 12:43
-
Soyadı benzerliği olabilir asıl şehirlere bakmak lazım.
-
Gönderen:
zuhal
21 Nis, 2013 13:20
-
her adrese 1 adet yollayacaklarını yazmışlar kurallar kısmına, 2 soyadı ardarda çıkanlar olmuş kesin aynı kişiler bunlar, onları elerlerse 11. olanlara versinler bari, sıkıştıralım faceden
10 adet Kaya
9 adet Öztürk
7 adet Çelik
6 adet Şen
6 adet Özdemir
6 adet Yıldız
6 adet Aslan
5 adet Gündüz
5 adet Aydın
4 adet Çetin
3 adet Meriç
3 adet Çınar
3 adet Yüksel
3 adet Ekinci
3 adet Özyılmaz
3 adet Çoban
2 lileri saymadım daha size bırakıyorum, aynı ad soyadtan 2 adet olanda var, ctrl+f den bakabilirsiniz
Öztürk'ün 1 tanesi bana ait diğerlerini bilmiyorum.
zuhal çetin olarak 1 taneside bana ait izmirden soyadlarına değil şehirlere bakarsanız aynı kişiler olmadığını görülsünüz
-
Gönderen:
zuhal
21 Nis, 2013 13:24
-
arkadaşımız çok doğru söylüyor aynı kişleri elesinler diğer arkadaşlarımızın hakkını yemesinler bir arkadaşımız 3 katılım yapmış 2 tanesi çıkmış bence herkese 1 tane verseler daha iyi olur diğer arkadaşlarımızın hakkını yemiş olmayız
-
Gönderen:
inaysa
21 Nis, 2013 13:58
-
soyadı değilde adresleri kontrol etsinler çünkü aynı soyadlı olup farklı kişi olan bir sürü kişi var mesela benim soyadımdan yine forumdan olan arkadaşım var ne akrabam ne tanıdığım hatta çok kampanyada aynı soyad oldupumuzdan dolayı ya o ya ben kazanamamışızdır en güzeli adrese baksınlar
-
Gönderen:
aylean
21 Nis, 2013 14:05
-
Adresler farklı yapaılabilir.Ben bunda kazanamadım ama halamın bile adresini yazmıştım.Öyle çok kargo gönderdim akrabalara kendi soyadıma.Kargoda problem yaşamadım.Zaten kargolar bırakıp gitmeye bakıyor.Ben söylemediğim halade kendi kargolarımı bile komşularıma bırakmış özellikle Mng.
-
Gönderen:
cadisila
22 Nis, 2013 01:05
-
bana bir tane çıktı snırım soyadımdan da bir tane bekliyorum inşallah gecenki kadar cömert olurlar
-
Gönderen:
fatosmurat
22 Nis, 2013 01:39
-
ben kazanamadım ama benim soyadımdan hatta eşimin adından soyadından ve kızımın adı ve soyadından kampanyacı var. aynı soyad aynı aile anlamına gelmiyor. adres olayına bakabilirler ama kazanan kişi onunda yolunu bulur.. bu her 10. kişiyeydi.. şans yani fazla da işin cılkını çıkarmamak gerek. sonra firmalar şikayetçilerin yüzünden kampanya yapmaz oluyor...
-
Gönderen:
focaserkan
22 Nis, 2013 09:10
-
10 adet Kaya
9 adet Öztürk
7 adet Çelik
6 adet Şen
6 adet Özdemir
6 adet Yıldız
6 adet Aslan
5 adet Gündüz
5 adet Aydın
4 adet Çetin
3 adet Meriç
3 adet Çınar
3 adet Yüksel
3 adet Ekinci
3 adet Özyılmaz
3 adet Çoban
kazanamadık diye niye ortalık karıştırılıyor ki zaten bunda şans işiydi her 10. kişiye veriliyor.
Opet kampnyasından sevgililer gününde 20 tane 50 tl çek kazanan kişi vardı orda niye itiraz etmedniz 1 tane peynir için itiraz ediyorsunuz şansı olanlar kazandı fazla kurcalamaya gerek yok bence
-
Gönderen:
ezel59
22 Nis, 2013 09:33
-
aynı soyad aynı aile anlamına gelmez benim soyadımda milyonlar var eşim ve ben katıldık sadece eşime çıktı, ayrıca yazdığınız soyadları çok bilindik bu kadar çok olması normal çok bilinmedik soyadlarından olsa haklısınız derim ama bu listeye bakınca haklı olduğunuzu düşünmüyorum..