Tamam tamam ben de güldüm kendime 
Hüseyin nakaratlarda olduğu kadar eleştirisel görüşleri kabul etmede de çok başarılısın. Şansın daim olsun.
sende methiye makinesisin sanko86
sen nescafeleri ve evdeyi çayları sucuktan uzak tut ha.çay kokuyu sever kokuyu içine çekmeyi çok sever . sucuk aromalı çay kahve içmeyesin 
Sucuklar için derin dondurucu aldım balıklarla yanyana gayet mutlular:)
Çay ise pek sevmem zaten o yüzden demlik poşet kullanırım ara sıra.
Methiye konusuna gelirsek;
"Methiyeler, padişahları, sadrazamları, devlet ileri gelenlerini, din büyüklerini veya değer verilen herhangi bir şahsı övmek için söylenir.Daha öz bir ifade ile methiyeler övmek gayesiyle yazılan kasidelerdir. "
Bizim forumda da övülecek ve değer verdiğim şahsiyetler var bunları da hiç çekinmeden dile getiririm. Aynı senin yorumlarını beğendiğimi söylediğim gibi;)
@sanko86 sucuk derin dondurucuya girmez tadı veaklitesi bozulur diyeceğim ama madem şahin güzel değilmiş sorun olmaz zaten
@sanko86 sucuk derin dondurucuya girmez tadı veaklitesi bozulur diyeceğim ama madem şahin güzel değilmiş sorun olmaz zaten 
daha öncede derin dondurucuda sakladık sorun olmuyor ama ilk defa palamutlarla yanyana olacaklar:D
yaz geliyor mangal sefasında kullanırsınız

stokları
yaz geliyor mangal sefasında kullanırsınız
stokları
Mangalda harika oluyor en kötüsü bile mükemmel bir tada kavuşuyor.
ilk yapanlardandım 2 tane çıkmış
NESCAFÉ 3ü1 Arada Selam xxxx hediye dağıtımları başladı, en kısa sürede adresine ulaştırılacaktır. (13 saat önce)
arkadaşlar elinize ulaşan varmı ayrıca hangi kargo ile geliyor nescafe 3ü1 arada kargo firması hakkında bilgi vermiyor.....
NESCAFÉ 3ü1 Arada Selam xxxx hediye dağıtımları başladı, en kısa sürede adresine ulaştırılacaktır. (13 saat önce)
arkadaşlar elinize ulaşan varmı ayrıca hangi kargo ile geliyor nescafe 3ü1 arada kargo firması hakkında bilgi vermiyor.....
daha önceki kampanyalarda yurtiçi getiriyordu diye hatırlıyorum