0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinaçılmadı neydı bu? 3 tane kazanmısımBen de hatırlayamadım önce, şu an tek hatırladığım (sağolsun) forumdan bir arkadaş konuyu açıp şifreyi (Nescafe bol köpüklü..... şeklinde bir cümleyi) paylaşmıştı. Ben öylesine yazıp göndermiştim:)
açılmadı neydı bu? 3 tane kazanmısım
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinaçılmadı neydı bu? 3 tane kazanmısımBen de hatırlayamadım önce, şu an tek hatırladığım (sağolsun) forumdan bir arkadaş konuyu açıp şifreyi (Nescafe bol köpüklü..... şeklinde bir cümleyi) paylaşmıştı. Ben öylesine yazıp göndermiştim:)o bendim:) ve kendi adıma yaptıktan sonra annem için de yapmıştım ama o kazanamamış.. aynı ip olunca elediler demek ki..
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinaynı soyadlarını mı adresleri mi elemişler. 1 tane var.galiba öyle yapmışlar.telefonlr farklıydı ama peşpeşe doldurdum.mümkün değil 1 tane var.diğerleride girmiş olması lazımdı başka türlü olsaydı. Neyse:) herkeze tebrikler..
aynı soyadlarını mı adresleri mi elemişler. 1 tane var.
adres elemesi yapmışlar ben 2 tane kazandım biri ist biri zng :=)