daha öncedende açmıştım bu konuyu o zaman bana para iadesi çıkmamıştı;şimdi smile adsl geçmiştim tekrar sorgu yapınca ücret iadesi çıktı isteyen kontrol etsin.
Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya
giris yapin
14.90 Alacağım Çıktı

Siz konuyu açmasanız bilmeyecektim Teşekkürler..
Eğer alacaklı isen senden telefon ve iban numarası istiyor.. Para hesabına yatırılıyor..
Ben geçen sene ayrıldım ttnetten.ayrıldığım içinde 1 ay sonra uyarı yapılmadan bize avukattan fatura geldi icra gelecek die.itiraz edemeden 500 kusur para ödedik.yaptıkları indirimler avantajları bölelijle faiziyle geri aldılar.şimdi aradım bende inceleme yapılmamış hattıma.inceleme yapılacak ve çıkarsa bile arıyacaklar.alırlarken kepçeyle alıyorlar verirlerken de çay kaşığıyla veriyorlar.6 hıl abonesiydim.bakalım ne çıkacak bahtımıza..,
Buradaki para iadesi sadece aşağıdaki durumda geçerli;
Diyelim ki aylık 30TL fatura ödüyordunuz ve sonradan ayın 15'inde aboneliğinizi iptal ettiniz.
Bu durumda parayı peşin ödemiş olduğunuz için kalan 15TL size iade ediliyor.
Bu arada ttnet'teki bütün müşteri hatları ön ödemeli değil. Fatura tipinizin ön ödemeli olması gerekiyor. Yani iade alabilmeniz için zaten parayı ödemiş olmanız gerekiyor. Burada ödenen ücret ek bir promosyon değil sadece daha önceden fazla ödemiş olduğunuz miktarın iadesi
AYLAR ÖNCE 15 TL FALAN ALMIŞTIM BEN DE
benim 4 aylık faturam var içerde