[IMG]http://i.imgur.com/VeIl4El.jpg[/img
İşte son haftanın kazananları:
Gülşen Boztepe – Kocaeli
Meryem İletmiş - İzmir
Gülşen Boztepe'nin “Ödevlerın Son Güne Atılıp Birikmesi” problemine bulduğu çözüm: “Kredili Mevduat/Ödev Sistemi Ben olsam, öğretmen-veli işbirliğine dayalı yeni bir ödev sistemi kurardım. Öğretmen verdiği ödevleri elektronik ortamda velilerle paylaşır. Veliler öğrencilerden ödevlerini yapıp göndermesini bekler. Öğrenci her yaptığı ödevi velisine gönderir. Yapılan ödev miktarınca öğrencinin harçlığı hesabına yatar. Yapılmayan ödevler harçlıktan kesilir. Erken yapılan ödevler bonus kazandırır. Bu şekilde öğretmen öğrettiklerinin boşa gitmediğini, veliler çocuklarının derslerinin üstüne düştüğünü, öğrencilerse harçlıklarının kesilmediğini gördüğünden herkes mutlu olur. Böylece \"teşvik+ödül= başarı\" sistemiyle ödevlerin son güne atılıp birikmesi tamamen ortadan kalkar."
Meryem İletmiş’in “Anne Babaların Ders Çalış Dırdırı” problemine bulduğu çözüm: “öncelikle bu cihaz kulaklık gibi bir şey. kulağa takılıyo onu söyliyim. cihazımıza anne ve babanın sesini tanıtıyoruz ve kilit kelimeler koyuyoruz ders gibi (müziğin sesini kıs da derler genelde) müzik gibi daha sonra işte bu cihaz anne babanın sesini tanıyor ve onların cümlelerinin içinde geçen kilit kelimeleri duyunca devreye girip bizim onları duymamamızı sağlıyor."
Kendilerini tebrik eder, kampanyaya gösterdiğiniz yoğun ilgi için sizlere teşekkür ederiz.
TEBRİKLER:)
gerçekten darısı başıma dediğim bir durum
tebrikler öneriniz de güzelmiş darısı başımıza
9 tane çözüm sunmuştum.bundan o kadar umutluydum ki o 2 kişiden 1 sini ben olarak görüyordum.İlk defa büyük bir ödül kazanacağım dedim ama nerde boş işler bunlar..
Tebrikler..Mini İpad güzeldir kullanımına alışmak dışında..Güle güle kullanın inş. ...
ben uzun zamandır kampanyalara giremedim ben yokken hiç kazanamayan birçok kişi kazanmış

sevindim açıkcası.bana her seferinde üşenmeden sıkılmadan oy verenler kazanınca daha çok mutlu oluyorum

gez eğlen toz, mini ipadinle hüzeyin boz
tebrikler güzel günlerde kullanın..darısı başıma inşallah
bence çok hoş fikirler hakeden kazanmış
ben çok beğendim.Ama katılmayı unutmuşum.Güle güle kullanın
tebrik ederim, çözümü de beğendim