Gönderen Konu: Anabilim Eğitim Kurumları Ipad Kazanma Şansı 23.04.13  (Okunma sayısı 1295 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı !sumak!

• Usta Kampanyacı
  • Şans Lazım Şans:)

Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin

Kullanım Koşulları

1. Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin adlı internet sitesinde Ben Çözerim Facebook Sayfası üzerinden, Anabilim Eğitim Kurumları ve Pepakura Digital tarafından gerçekleştirilen Ben Çözerim yarışması 04.04.13 (Saat 12.00) – 23.04.13 (Saat 12.00) tarihleri arasında gerçekleşecektir.

2. Yarışma tarihleri arasında ücretsiz olarak Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin adlı internet sitesine/Facebook uygulamasına girerek tüm soruları cevaplayan ve bunların sonunda ücretsiz kayıt formundaki ad, soyad, e-posta, telefon bilgilerini doğru ve eksiksiz dolduran katılımcılar ödülleri kazanmaya hak kazanacaktır.

3. Uygulama 4 seviyeden oluşmaktadır. Yarışma içerisinde katılımcılar her gün sadece 5 soru ile karşılaşacaklardır. Toplamda 4 ayrı gün oyunu oynayıp 20 soruyu da cevaplandırmaları gerekmektedir. Katılımcıların yarışmayı tamamlayabilmeleri için en az 4 güne ihtiyaçları olduğundan, son katılım tarihi 19.04.2013’tür. Katılımcılar, sorulara ne kadar kısa sürede cevap verirlerse o kadar fazla puan alacaklardır.

4. Yarışma sonunda birinci olan Ipad Mini 16 GB Wi-Fi, ikinci olan Canon A810 Dijital Fotoğraf Makinesi, üçüncü olan ise Philips GoGear MP3 Player kazanacaktır.

5. Ödüller, bilgileri alınarak ödül hakkı kesinleşen katılımcıların adreslerine, kargo yolu ile ücretsiz olarak gönderilecektir. Taşıma ile ilgili her türlü sorumluluk katılımcıya ve taşıyıcıya aittir. Ödülün taşıma sırasında her ne sebeple olursa olsun hasarı veya ziyanı halinde, Anabilim Eğitim Kurumları’nın herhangi bir sorumluluğu olmayacaktır.

6. Her katılımcı kendisine ait, yalnız bir hesap ile yarışmaya katılma hakkına sahiptir. Anabilim Eğitim Kurumları ve/veya Pepakura  Digital; sitede ‘Kazananlar’ bölümünde ödül kazandığı ilan edilen, fakat bilgisayar teknolojilerini ve/veya başka unsurları kullanarak hile yaptığı tespit edilen katılımcıyı diskalifiye etme, katılımcının o güne kadarki bütün katılım verilerini, ödül hakkını hiçbir uyarı yapmadan iptal etme, üyeliğini feshetme ve kazanan kişiyi değiştirme hakkını saklı tutar. Katılımcılar, Anabilim Eğitim Kurumları ve/veya Pepakura Digital’in bu hususlardaki değerlendirmeye ilişkin takdir yetkisini ve keyfiyetini kabul etmektedir.

7. Anabilim Eğitim Kurumları ve/veya Pepakura Digital’in bu yarışmaya katılım esnasında, katılımcıların kişisel bilgisayarları ve internet erişimlerinden ve her türlü teknik aksaklıklardan (internet hızı, bağlantının kopması, siteye ve site içeriğine erişememe vb...) oluşabilecek problemlerden ve söz konusu bilgisayarlara yetkisiz erişim vb. durumlardan kaynaklanabilecek problem ve zararlardan dolayı herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu doğrultuda e-mail ve adres bilgisi eksik ya da yanlış olan katılımcıların ödülleri gönderilemeyecektir
« Son Düzenleme: 09 Nisan 2013, 16:11:51 Gönderen: imgee »

Çevrimdışı yokyak

• Yeni Kampanyacı
  • *
Ynt: Anabilim Eğitim Kurumları Ipad Kazanma Şansı
« Yanıtla #1 : 09 Nisan 2013, 13:45:13 »
uygulama yok sitede

Çevrimdışı masumazra

• Yeni Kampanyacı
  • *
« Yanıtla #2 : 09 Nisan 2013, 13:49:03 »
uygulama yok sitede
hayat üç buçukla dört arasındadır ya üç buçuk atarsın yada dört dörtlük yaşarsın

Çevrimdışı ask_ne_demek

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #3 : 09 Nisan 2013, 13:50:30 »
hıc cevap vermedıgım halde hakkınız dolmustur dedı
Geçmiş tozdur, üfle gitsin

Çevrimdışı Zemote

• Deneyimli Kampanyacı
    • Baskı Bardak
« Yanıtla #4 : 09 Nisan 2013, 15:03:10 »
hıc cevap vermedıgım halde hakkınız dolmustur dedı

Aynen başlamadan doldu dedi
İnstagram E Ticaret baskibardak.tr

Çevrimdışı dreamon

• Acemi Kampanyacı
  • **
Ynt: Anabilim Eğitim Kurumları Ipad Kazanma Şansı 23.04.13
« Yanıtla #5 : 09 Nisan 2013, 17:08:42 »
bende de başta ve sonda soru belirmedi, sadece boş bi sayfa var.
bu nedenle cevap da yazılamadığı için bitiremiyorum.

Çevrimdışı matmet78

• Acemi Kampanyacı
  • **
Ynt: Anabilim Eğitim Kurumları Ipad Kazanma Şansı 23.04.13
« Yanıtla #6 : 10 Nisan 2013, 00:15:15 »
bende açıldı süre var hızlı düşünmek lazım