0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Bende varim:) adres vermismiydik?hatirlayan var mi?
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinBende varim:) adres vermismiydik?hatirlayan var mi?tebrikler Neslihancım ben de kadınlar gününde kazanmıştım
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinBende varim:) adres vermismiydik?hatirlayan var mi?tebrikler Neslihancım ben de kadınlar gününde kazanmıştım saol bebegimm ewet seninde kazandigini hatirliyorumm kac paket yolladilar bebek?
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinBende varim:) adres vermismiydik?hatirlayan var mi?tebrikler Neslihancım ben de kadınlar gününde kazanmıştım saol bebegimm ewet seninde kazandigini hatirliyorumm kac paket yolladilar bebek?Ooh iyiymiss tesekkurler tatlimm1 koli normal 1 koli de uzun yolladılar.. 16+16 idi benimki
hediyesi gelen var mı? ben istanbuldan ve evimden uzaktayım kargolarım ne oluyor geri mi dönüyor yoksa gelmiyor mu haberim yok :/