Gönderen Konu: teknosa çek  (Okunma sayısı 1598 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı erkan42

• Usta Kampanyacı
teknosa çek
« : 08 Nisan 2013, 17:18:07 »
evet  sno  kez  yazıyorum  teknosa  çeki  alan  varmı  400 liralık  teknosa  çeki  mevcut  alan  yokssa   kendim  gidip ne  ederse  alacağım  ::))

Çevrimdışı alpi4242

• Usta Kampanyacı
Ynt: teknosa çek
« Yanıtla #1 : 09 Nisan 2013, 15:33:40 »
KÇ TL

Çevrimdışı cikcikgribi

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #2 : 11 Nisan 2013, 18:02:19 »
teknosa pahalı, çeki 100 lira indirimle verseniz alacağımız ürünü 100 lira indirimle alacağımızı düşünsek, farklı bir firmada o alacağımız ürünün fiyatı zaten bizim teknosadan indirimli alacağımız fiyatla aynı. o yüzden benim açımdan bi önemi olmuyor çekin. hadi ürün indirimli fiyat olsa en düşük fiyat olsa, çekin bi anlamı olur da. diğer türlü yok :) en iyisi sizin kullanmanız bence =)

Çevrimdışı erkan42

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #3 : 12 Nisan 2013, 07:19:10 »
belkide  alacak  kişi indirimli bir  üründen faydalanacak . en  iyisi gidip oğluma  bir  play station  almak yada  elimde patlayacak çekler

Çevrimdışı sanko86

• Usta Kampanyacı
  • Şükürler olsun....
« Yanıtla #4 : 12 Nisan 2013, 08:29:15 »
680 lirayara s3 mini alacakken Teknosa çekimi kullanmak için mecburen 729 tl ye ace 2 aldım. :( Teknosa pahalı malesef. Hemde turuncu indirimden aldım.
Ne kadar yükselirsen, uçmayı bilmeyenlere o kadar küçük görünürsün.
 Nietzche

Çevrimdışı ysr86

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #5 : 12 Nisan 2013, 09:31:37 »
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin
belkide  alacak  kişi indirimli bir  üründen faydalanacak . en  iyisi gidip oğluma  bir  play station  almak yada  elimde patlayacak çekler
Dostum seni kırmayıp istediğin fiyatı vermek için şartları zorladım hatta almaya niyetim olmayan ürünlere bile bakdım ama olmuyor. 100 TL indirim bile yapsa teknosadan daha uygun fiyata bulabileceğin yerler var ve öyle saçma online mağzalarda değil. electro bimeks vatan gibi mağzalar. Benim verdiğim fiyatla bile bazı ürünler biraz uyguna geliyor bazı ürünler diğer sitelerle kafa kafaya geliyor.

Çevrimdışı nesliyaren

• Usta Kampanyacı
  • Allah hikmeti dilediğine verir.
« Yanıtla #6 : 12 Nisan 2013, 11:14:55 »
son kullanma tarihine varsa bekleyin derim...
Demek ki, zorlukla beraber bir kolaylık var.
Evet o zorlukla beraber bir kolaylık var!