Bu siteye yeni üye oldum arkadaşlar sizde üye olup fairy bulaşık deterjan'ı numunesinde bulunabilirsiniz.üye olurken adres yazarken nokta koymayın kabul etmiyor mesela şöyle yazın gül apt no2 gibi.. Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya
giris yapin
teşekkürler bende üye oldum en kısa zamanda göndereceklermiş
Her eve 1 tane mi yolluyorlar yoksa ailenin tüm fertleri için talep edebilir miyim?
Her eve 1 tane mi yolluyorlar yoksa ailenin tüm fertleri için talep edebilir miyim?
tam bilmiyorum bende yeni üye olup formu yolladım..bence eşinizin annenizin adınada hesap açıp isteyin birde 1 tanecik yollarlar
adres yazıyorum hatalı diyor bu sorunu çözemedim
sizler nasıl yazdınız adres kısmını
adres yazıyorum hatalı diyor bu sorunu çözemedim
sizler nasıl yazdınız adres kısmını
mesela no2 daire10 arasına virgül nokta koymadan yaz oluyor ozaman..
Ben daha önce üye olup istemiştim, ama kargo parası olur mu emin olamadığım için iptal etmiştim.Bir kaç gün önce tekrar üye olup istedim.Bakalım gelen ürün için ev ahalisi adına da hesap açıp istiyeceğim
Ben daha önce üye olup istemiştim, ama kargo parası olur mu emin olamadığım için iptal etmiştim.Bir kaç gün önce tekrar üye olup istedim.Bakalım gelen ürün için ev ahalisi adına da hesap açıp istiyeceğim 
yok kargo istemezler bende facede gördüm.denedimbiliyorumla aynı site zaten.isteyin bişey olmaz 1-2 tane şey için kargo parası almazlar..şu ariel jel kapsül numunesinden yollasalar keşke denemeden almayı istemedim.mail atıyım bari
bende istedim aa 1tanecik mi yolluyorlar : (