Bu sene arkadaşlarla marmaris e gitmek istiyoruz.Kalınacak yer konusunda fikir verebilecek olanlar var mı?
Barlar diskolar felan istyorsanız fazla uzaklaşmayın.Ama çok kalitesiz otellerde var merkezde bu konuda uyarıyım sizi.
Oteller ve apart oteller de geçmiş senelerde kalmış,aranızda memnun kalanlar var mı aranızda arkadaşlar ? Ayrıca gezilecek yerler v.s. fikir rica ediyorum sizden.
biz her sene marmaris turunça gideriz şule pansiyona fiyatıda uygun yatak var tam karşınızda iki adımlık yerdede deniz var marketler gezilicek yerler dolu dolu...buda sitesi telefonla arayıp rezervasyon yaptırmak gerekiyor..
Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya
giris yapin
Oteller ve apart oteller de geçmiş senelerde kalmış,aranızda memnun kalanlar var mı aranızda arkadaşlar ? Ayrıca gezilecek yerler v.s. fikir rica ediyorum sizden.
Sedir adası(kleopatra adası diyede geçer ) tavsiye ederim.. Uzaklaşabilirim dersen dalyana hatta göceğe kadar inmeye bak
Sedir adası(kleopatra adası diyede geçer ) tavsiye ederim.. Uzaklaşabilirim dersen dalyana hatta göceğe kadar inmeye bak
aynen dalyanda süper..en güzel marmarisin denizi tertemiz bide cennet gibi biyer bence..
Gecen Sene ordaydım.. Üst yeşil orman.. Alt mavi deniz..
Fiyatlar Diğer bölgelere göre daha Pahalı..
genel Olarak Turistler Ağırlıkta..
Oranın Esnafı Türkleri Adam yerine koyup Muhatap Bile Olmuyor..
Plajın yarısını Hoteller Özel Parsellemiş.. Diğer Yarısı Halka Açık..
Doğası Çok güzeL..
bizde bu sene marmariste karar kıldık ayarladık hotelimizi ama nasıldır anca gidince görücez:)
bizde bu sene marmariste karar kıldık ayarladık hotelimizi ama nasıldır anca gidince görücez:)
marmarisin neresi?oranın denizini hiçbiyere değişmem o yemyeşil doğayla harika oluyor birde tekne turları oluyor onlarla tur yapmakta harika oluyor,heryeri gezdiriyorlar yemek içmekte içinde,cennet gibi biryer.
Hotelin adını unuttum ama marmarise 15 km falan uzaklıkta tekne turlarına katılamıyorum ben maaselef tutuyo beni

ama çokta istiyorum