Gönderen Konu: Soru  (Okunma sayısı 1424 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı LiYaBu

• Usta Kampanyacı
  • Edepli Edebinden Susar Edepsiz de Susturdum Sanar
Soru
« : 04 Nisan 2013, 15:36:50 »
Ben hem blogta hemde facebook sayfamda kampanya düzenleyen biri olarak facebook kampanyaları bölümündeki başlıklarım neden kaldırılıyor acaba diğer arkadaş veya arkadaşların duruyor ama benim başlıklarım kaldırılıyor nedenini merak ediyorum ve hicbir uyarı vs. olmadan
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin

Çevrimdışı Beyondparadise

• Global Moderator
  • Hero Member
Ynt: Soru
« Yanıtla #1 : 04 Nisan 2013, 18:08:22 »
Aynı kampanyayı duyurmak için ya sadece blog kampanyalarında yada sadece facebook kampanyalarında konu açmanız gerektiğinin duyurusunu defalarca yaptık
 buna rağmen durmadan tekrar tekar umursamaz tavrınla her iki bölümdede aynı kampanyanın duyurusuna konu açtın
 bizde çok nazik tavrımızla  bir süre bekletip katılım tarihi sonuna doğru ne uyarı nede ceza vermeksizin sadece iki duyurunun sadece birini  silme nezaketi gösterdik 

şimdi kalkmış birde üstüne konum neden kalkıyor diye konu açmışsın
« Son Düzenleme: 04 Nisan 2013, 18:18:59 Gönderen: Beyondparadise »

Çevrimdışı erteb

• Global Moderator
  • Usta Kampanyacı
« Yanıtla #2 : 04 Nisan 2013, 18:13:22 »
Sizin konununuzu ben kaldırdım.

Bu konuyu ben açmıştım, blogger arkadaşlardan rica ettim. Aynı konuyu forumda 2 kez açmaya hiç gerek yok. Aynı şeyi diğer konular için düşünün. Bir konu 2 kez açılınca hemen moderatöre bildir den bildiriyoruz. Zaten bildirilmesini biz rica ediyoruz. Bloggerlar blog kampanyaları balığında açılan uyarı konularını takip etmelidir. Etmezseniz bu tür durumlarla karşılaşırsınız.
Denenmiş yemek tarifleri: Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin

Çevrimdışı LiYaBu

• Usta Kampanyacı
  • Edepli Edebinden Susar Edepsiz de Susturdum Sanar
« Yanıtla #3 : 04 Nisan 2013, 23:12:05 »
iyide ben yazıyı falan görmedim beni uyarabilirdiniz ben hem facebook ta hem blogta yapıyorum kampanyaları bunun ne kötü yanı varki sonucta burada amaç kampanyaları duyurmak değilmi? blogta blog linki atıyorum facebook kampanyalarına facebook linkini