Gönderen Konu: verdaa defne ürünleri  (Okunma sayısı 21021 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı simonbolivar

• Forum Moderatörü
  • Usta Kampanyacı
Ynt: verdaa defne ürünleri
« Yanıtla #50 : 11 Kasım 2008, 19:00:11 »
FİRMA YENİ OLDUĞU İÇİN ÖNCE ÜCRETSİZ GÖNDERMİŞTİR TALEP ÇOĞALINCA HEM SEVİNMİŞLERDİR HEMDE KARGO PARASINDAN KURTULMAK İÇİN ÖDEMELİ YOLAMIŞLARDIR.YENİ OLD İÇİN KABUL EDİYORMUSUNUZ DİYE SORMAYI AKIL EDEMEMİŞ OLABİLİRLER.KIRILDIKLARI BELLİ BİR TEŞEKKÜR MSJMI YAZALIM NE DERSİNİZ?
BU ARADA İYİ REKLAM YAPMIŞ OLDULAR TÜRKİYENİN HER YANINA:)

Çevrimdışı sahaneyedili

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #51 : 11 Kasım 2008, 19:20:49 »
bize de yollasalardı orjinal boy kocaman sabun 2 tane...hemen yazardım teşekkür maili...
ama hem kargo ödemesini söylemediler, hem de ayıp olmasın diye ödedim aldım minnacık sabunu... :-X

Çevrimdışı olcayy

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #52 : 11 Kasım 2008, 19:24:46 »
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin
bize de yollasalardı orjinal boy kocaman sabun 2 tane...hemen yazardım teşekkür maili...
ama hem kargo ödemesini söylemediler, hem de ayıp olmasın diye ödedim aldım minnacık sabunu... :-X

haklısınız :-\

Çevrimdışı nurselcagri

• Usta Kampanyacı
  • şans bizden yana olsun...
« Yanıtla #53 : 11 Kasım 2008, 19:36:47 »
lafsa yazmıyor...VERDA yazıyordu benimkinde...Hatay- Antakya dogru, kargo poşetinin üzerinde de GÜLTEKS yazıyordu...2 VERDA DEFNE ŞAMP- 2 VERDA DEFNE DUŞ JELİ- 1 TANE MİNNACIK VERDE DEFNE SABUN geldi...
Verdaa'nın websitesinden baktım, hiç lavantalı ürünleri yok..hepsi defneli

numuneler giderek ilginç bir hal almaya başladı  ::)

BEN ARAŞTIRIP BİRKAÇ DOĞAL ÜRÜN FİRMASINADA MAİL ATMIŞTIM.BANA GELEN HİSTORY FİRMASININKİYMİŞ.BİRDE VERDA GELİRSE YANDIM VALLA KARGO PARASINDAN.KENDİLERİNE MAİL ATIP İPTAL ETTİREYİM BARİ.KAÇ GÜNDE GELİYODU VERDAA DAN?ONA GÖRE YOLA ÇIKMAMIŞTIR BELKİ BENİM KARGO... ???

Çevrimdışı nurselcagri

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #54 : 11 Kasım 2008, 19:38:42 »

BENİMKİ HİSTORY SABUN FİRMASINDANMIŞ VERDAA DEĞİLMİŞ ONU ANLADIM ŞİMDİ...BEN BİR SÜRÜ YERE YAZMIŞTIM DA... :o

Çevrimdışı olcayy

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #55 : 11 Kasım 2008, 19:44:38 »

BENİMKİ HİSTORY SABUN FİRMASINDANMIŞ VERDAA DEĞİLMİŞ ONU ANLADIM ŞİMDİ...BEN BİR SÜRÜ YERE YAZMIŞTIM DA... :o

;D ;D ;D

Çevrimdışı nurselcagri

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #56 : 11 Kasım 2008, 19:51:16 »
YANLIŞ ANLAŞILMAYA SEBEBİYET VERDİĞİM İÇİN ÖZÜR DİLERİM ARKADAŞLAR.BEN VERDAA ÜRÜNLERİNİ FORUMUMUZDA GÖRDÜKTEN SONRA BU VE BENZERİ BİRKAÇ FİRMAYA DA MAİL ATMIŞTIM.BENİMDE BİRİSİ TESADÜF HATAY ANTAKYADANMIŞ.BU AKŞAM KARGO GELDİ.YURTİÇİ İLE 5 YTL YE YOLLAMIŞLAR.ÖDEDİM AMA BİRAZ DA ÜZÜLDÜM TABİKİ.İÇİNDEN HİSTORY MARKA BİR ADET LAVANTA BİR ADET DEFNE SABUNU ÇIKTI.ORJİNAL BOYUTUNDA.BENDE BUNUN ÜZERİNE VERDAA YI İPTALE KARAR VERİP HEM MAİL ATTIM HEMDE ARADIM.BİR BAYAN ÇIKTI TELEFONA.ÜRÜNLERİMİ NEDEN İPTAL ETMEK İSTEDİĞİMİ SORDU.BENDE KARGOYU SÖYLEDİM.O DA BANA KARGOYA DEĞECEK ÜRÜNLER.BİR KULLANIN BİR KERE DAHA SİPARİŞ VERMEK İSTEYECEKSİNİZ DEDİ.BENDE YİNEDE İPTAL EDİİN DEDİM.BANA FİRMAYI ÖVÜP ULUSLARARASI İHRAÇ EDİLEN ÜRÜNLER FALAN DEDİ.ÜSTELİK BU KARGOYU ÖDEYENLER İKİNCİ KEZ ÜRÜNLERİ PARA İLE ALMAYA KARAR VERİRSE BİR ÖNCEKİ KARGO ÜCRETİ  KADAR BEDAVA ÜRÜN EKLEYECEKLERMİŞ SATIŞ PAKETİNE.KISACASI İPTALİ YARIN SABAH HABER VERECEK BANA YOLLANMADIYSA PAKETİM.BAKALIM ARKADAŞLAR NE OLACAK BU YILAN HİKAYESİNE DÖNEN HİKAYEMİN SONU???? :P

Çevrimdışı olcayy

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #57 : 11 Kasım 2008, 19:55:01 »
ayy gerçekten dizi gibi , arkası yarın ;D

Çevrimdışı nurselcagri

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #58 : 11 Kasım 2008, 19:57:23 »
ayy gerçekten dizi gibi , arkası yarın ;D