Gönderen Konu: verdaa defne ürünleri  (Okunma sayısı 20976 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı sahaneyedili

• Usta Kampanyacı
Ynt: verdaa defne ürünleri
« Yanıtla #30 : 10 Kasım 2008, 11:07:35 »
ama niye bazılarımıza kargo ödemeli yollamışşlar..bazılarına onlar ödemiş,hayret birşey

Çevrimdışı olcayy

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #31 : 10 Kasım 2008, 11:36:43 »
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin
ama niye bazılarımıza kargo ödemeli yollamışşlar..bazılarına onlar ödemiş,hayret birşey

bende bu yüzden almadım ya zaten,geri gitsin ürünleri >:(

glmcn

• Ziyaretçi
« Yanıtla #32 : 10 Kasım 2008, 12:42:33 »
bana geldi, 2 şampuan, 2 duşjeli, 1 tanede minnacık bir sabun...4 lira ödedim :-X

aynen bende4 ytl ödedim. kargoyu kabul etmek istemedim ama geri yollamada da para alıolardı.  >:(

glmcn

• Ziyaretçi
« Yanıtla #33 : 10 Kasım 2008, 12:49:01 »
İyi günler. Sizden numune talebinde bulunmuştum. numuneler bugün elime ulaştı fakat kargo parası verdim! En azından mail ile belirtsediniz kargo parasını siz karşılayabilecek misiniz diye. Sizden ürününüzü deneyip memnun kalırsam alacağıma dair numune istiyorum ve siz o kadar  müşteri memnuniyetini düşünmüyorsunuz ki kargo parası ödetiyorsunuz. Arkadaşlarım adına yaptığım numune taleplerinden vazgeçiyorum. Merve E.ve Ümit A. adlı kişilere numune göndermeyin. Arkadaşlarıma doğal bir ürünmüş ne güzel deneyelim memnun kalırsak alırız demiştim...Ben utandım sizin yaptığınız bu tutumdan ....Yaptığınız bu uygulama çok yanlış!

siteden msj yolladım mailde atıcam ve firmaları şikayet edebileceğimiz bi portal var oraya da yazıcam  >:(

Çevrimdışı olcayy

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #34 : 10 Kasım 2008, 12:59:31 »
yani insan belirtmez mi,kargo ücreti var falan diye,zaten ilginç olan bazılarımıza numunelerin ücretsiz gelmiş olması,neye göre seçim yapmışlar anlamadım ;D

Çevrimdışı meltem2780

• Usta Kampanyacı
  • prenseslerim
« Yanıtla #35 : 10 Kasım 2008, 13:02:44 »
belki yakınlık açısından olabilir ben hataya 5 saat mesafedeyim olabilirmi acaba yakın olanlara ücretsiz uzak olanlara kargo ücretli yinede bilemiyorum
Tecrübe, bir insanın başından geçenler değil, başından geçenlerin bıraktığı izlerdir

Çevrimdışı ikbalelif

• Usta Kampanyacı
  • bütün mutsuzluklar kardeştir aynı dili konuşurlar
« Yanıtla #36 : 10 Kasım 2008, 13:15:06 »
arkadaşlar ilginç bişi bugün aras kargodan gidip numuneleri aldım.kargo parası ödemedim.zaten bana verilen kagıtta gönderici ödemeli diye yazıyodu.bilginize....gelenler 2 şampuan ve iki duş jeli bir adette defne sabunu var.
bütün mutsuzluklar kardeştir
aynı dili konuşurlar

Çevrimdışı olcayy

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #37 : 10 Kasım 2008, 13:43:26 »
arkadaşlar ilginç bişi bugün aras kargodan gidip numuneleri aldım.kargo parası ödemedim.zaten bana verilen kagıtta gönderici ödemeli diye yazıyodu.bilginize....gelenler 2 şampuan ve iki duş jeli bir adette defne sabunu var.

allah allah şimdi daha da şaşırdım valla ne diyelim ücretsiz gelen arkadaşlar şanslıymış ;D

Çevrimdışı simonbolivar

• Forum Moderatörü
  • Usta Kampanyacı
« Yanıtla #38 : 10 Kasım 2008, 14:19:01 »
ben adanadayım ücretli geldi

glmcn

• Ziyaretçi
« Yanıtla #39 : 10 Kasım 2008, 15:23:26 »
arkadaşlar böyle kuruluşları sikayetvar.com dan şikayet edip hakkımızı arayalım. ben şikayet ettim bu kuruluşu
destek vermek isteyenler 378080  numaralı şikayet benim

ayrıca mail geldi firmadan bana
Göndermiş olduğunuz e-mail bizi hayal kırıklığına uğratmıştır. Numune  olsa da size bunları iletmek için harcanan emeği hiçe sayarak insan

sağlığına faydalı bu ürüne haksızlık ettiğinizi hatırlatmak isteriz.

Kargo ödemek suretiyle bizden numune isteyip sipariş veren değerli müşterilerimize, ödemiş oldukları kargo bedeline karşılık bir ürünü de

bedelsiz hediye olarak gönderdiğimizi bildirmek isteriz.Emin olun ki bizim için müşteri memnuniyeti, sağlığı kişisel çıkarların çok

ötesindedir.

yollamayın o kişilere dedim yollamışlar sanırım  ???  >:(