evet sno kez yazıyorum teknosa çeki alan varmı 400 liralık teknosa çeki mevcut alan yokssa kendim gidip ne ederse alacağım

)
teknosa pahalı, çeki 100 lira indirimle verseniz alacağımız ürünü 100 lira indirimle alacağımızı düşünsek, farklı bir firmada o alacağımız ürünün fiyatı zaten bizim teknosadan indirimli alacağımız fiyatla aynı. o yüzden benim açımdan bi önemi olmuyor çekin. hadi ürün indirimli fiyat olsa en düşük fiyat olsa, çekin bi anlamı olur da. diğer türlü yok

en iyisi sizin kullanmanız bence =)
belkide alacak kişi indirimli bir üründen faydalanacak . en iyisi gidip oğluma bir play station almak yada elimde patlayacak çekler
680 lirayara s3 mini alacakken Teknosa çekimi kullanmak için mecburen 729 tl ye ace 2 aldım.

Teknosa pahalı malesef. Hemde turuncu indirimden aldım.
belkide alacak kişi indirimli bir üründen faydalanacak . en iyisi gidip oğluma bir play station almak yada elimde patlayacak çekler
Dostum seni kırmayıp istediğin fiyatı vermek için şartları zorladım hatta almaya niyetim olmayan ürünlere bile bakdım ama olmuyor. 100 TL indirim bile yapsa teknosadan daha uygun fiyata bulabileceğin yerler var ve öyle saçma online mağzalarda değil. electro bimeks vatan gibi mağzalar. Benim verdiğim fiyatla bile bazı ürünler biraz uyguna geliyor bazı ürünler diğer sitelerle kafa kafaya geliyor.
son kullanma tarihine varsa bekleyin derim...