Gönderen Konu: misspera alışveriş  (Okunma sayısı 1987 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı pesimist

• Usta Kampanyacı
misspera alışveriş
« : 22 Mart 2013, 23:27:10 »
arkadaşlar mutluluktan uçuyoruz oyunundan kazandığım puanlarla misspera dan 25 tl hediye çeki aldım.bi güzel sepetime ürün attım kodu giriyorum hatalı diyor. müşteri temsilcisini aradım moziila yükle o zaman sorun olmaz dedi gece gece üşenmedim mozilla indirdim ondan da denedim gene kod hatalı diyor. böyle bir sorunla karşılaşan var mı?
shopier.com/Yumakyumakorguler

Çevrimdışı pelins

• Deneyimli Kampanyacı
Ynt: misspera alışveriş
« Yanıtla #1 : 23 Mart 2013, 12:48:58 »
25.00 ustunde gecerli hediye cekleri. Müsteri temsilcisi de yardımcı olmuyor. İllaki kredi kartı kullanacaksın diyor. Hatta 25.00 degil 100 tlde gecerli falan diyor... sorun üstüne sorun. Kredi kartın yoksa kullanamıyorsun kalıyor paran artık kimde kalıyorsa

Çevrimdışı melike1995

• Acemi Kampanyacı
  • **
« Yanıtla #2 : 23 Mart 2013, 13:14:28 »
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin
25.00 ustunde gecerli hediye cekleri. Müsteri temsilcisi de yardımcı olmuyor. İllaki kredi kartı kullanacaksın diyor. Hatta 25.00 degil 100 tlde gecerli falan diyor... sorun üstüne sorun. Kredi kartın yoksa kullanamıyorsun kalıyor paran artık kimde kalıyorsa
markafoni de aynı mı ?

Çevrimdışı pelins

• Deneyimli Kampanyacı
« Yanıtla #3 : 23 Mart 2013, 13:52:03 »
kredi kartı şart genelde markafonidede...

Çevrimdışı pesimist

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #4 : 24 Mart 2013, 01:24:55 »
kredi kartıyla alışverişten de nefret ediyorum internette bir türlü güvenemiyorum. şikayet varda bir dünya şikayet var zaten haklarında çeşitli konularda. 25 tl üzerinde geçerli oldu senin dediğin gibi bir de 20 tl üzeri kargo ücretsiz demesine rağmen indiirim kuponu düştüğü için kargo ücreti aldı. bir seferlik alışveriş yaptım kuponum yanmasın diye umarım sorun olmadan atlatırım
shopier.com/Yumakyumakorguler