Annelerin Beslenme Saati başlıyor, Coco Pops kazanma şansı sizi bekliyor. Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya
giris yapin
ARKADAŞLAR 10 TANE BESLENME İLE İLGİLİ KOLAY SORU VAR. GENELDE CEVAP COCO POPS:)
ÇEKİLİŞLE COCOPOPS VERİYORLAR.hAFTADA 10 KİŞİYE VERİYORLARMIŞ.
saat kaçta açıklanacak bilgisi olan war mı ? coco pops sayfasından mı öğreneceğiz ? teşekkürler.
40 gün sonra ülkere 6 kez şikayet ettikten sonra cocopops paketi bugün geldi,
paket içindeki irsaliyede pozitif tanıtım ibaresini görünce neden çok geç ve şikayetlerle
ancak geldiği anlaşıldı hediyenin....onun için bu kampanyaya her gün katılıp kazanamayanlarda
şaşırmasın son derece şaibeli bir firmadır kendileri bu firmadan kazandığınız hediyeyi almak için
ya çok uğraşırsın ya da hiç alamazsın...ülkerin bunlarla anlaşma yapması çok kötü,
paket içindeki irsaliyede pozitif tanıtım ibaresini görünce neden çok geç ve şikayetlerle
ancak geldiği anlaşıldı hediyenin....onun için bu kampanyaya her gün katılıp kazanamayanlarda
şaşırmasın son derece şaibeli bir firmadır kendileri bu firmadan kazandığınız hediyeyi almak için
ya çok uğraşırsın ya da hiç alamazsın...ülkerin bunlarla anlaşma yapması çok kötü,
benimkide gelmedi.birkaçkkez bende yazdım ama hangi kargo getirdi acaba?
benimkide gelmedi.birkaçkkez bende yazdım ama hangi kargo getirdi acaba?
mng kargo...ülkere de pozitif tanıtımı şikayet edin derim diğer ülker markalarında herşey
çok daha hızlı ve düzgün ülker bu firmaya daha fazla marka vermezse iyi,
benimkide şimdi geldi.Gerçektende ülker kampanyalarında hemen gönderim yapıyorlar.Bunun kadar beklememiştim hiç.
mng kargo benim de halleyleri yok etti hala bir haber yok