valla benım kazandıgım odul benım ısıme yaramadı benım evde ztn lıgtv uyelıgım vardı hediyenizin boşa gitmemesi için bir arkadaşınıza yakınınıza bağlatabilirsiniz dediler bende bi tanıdıgıma bağlattım lıgtvyı
Herkese selam,
digiturkplus kazandigin zaman sana kutu yu birlikte mi veriyor,yoksa sonra geri mi teslim ediyorsun kutuyu?
digiturk plus bende kalıcak ama 1 senelik üyeliğimin süresi dolduğunda üyeliğimi sonlandırırsam hiç bir özelliği kalmıycak.ben de ilgilenen digitürkü olupta digiturk plusı olmayan birine satışı ya da takası düşünücem muhtemelen...
sagol dasilva kardes,
valla bana telefon açtilar,bilmem sen fransada yasadigin için sana hediyeni veremiyecez ama türkiye'ye gelmek istiyorsaniz üyeliginizi baslatabiliriz dediler.
Bende baskasina verebilirmiyim dedigimde olmaz dediler ve sizin adiniza olmasi gerek dediler.
Benim türkiye'ye gelmem imkansiz oldugundan ne yapacagimi bilmiyorum.
Bana bir düsünce verebilirmisiniz
bana kalırsa sen akrabama vermek istiyorum deyip türkiye deki bir yakınına ya da arkadaşına ver derim yardımcı olurlar sanırım
presence kardes, ben zaten öyle dedim ama olmaz dediler.Illa benim adima olmasi gerekmis.
valla sonra eger türkiye'ye gelmezseniz hediyenizi baskasina veririz dedi.
bende öyle birsey olmaz dedim ama sonra iyi günler dedi kapatti telefonu
bence olması lazım digitürk e direkt yaz derim bir çözüm bulabilirler diye düşünüyrum
presence kardes, ben zaten öyle dedim ama olmaz dediler.Illa benim adima olmasi gerekmis.
valla sonra eger türkiye'ye gelmezseniz hediyenizi baskasina veririz dedi.
bende öyle birsey olmaz dedim ama sonra iyi günler dedi kapatti telefonu 
bende gecen yıl kazandım lıgtv uyelıgınız oldugu ıcın sızın eve baglayamayız ama sızın adınıza bir arkadasınızın bir tanıdıgınızın evine baglayabiliriz dediler bende bi arkımın evine baglattım
evet beyler 2. haftayı geride bıraktık gözümüzü 3.haftaya diktik şimdi kimler iş yapar kim gol yemez değerlendirmeye başlayalım
bilmiyorum arkadaslar,
bana illa benim adima olmasi gerek dedi telefondaki kadin.
ben onlara teyzemin evini verdimki oraya baglayin diye ama olmaz dedi.
imza falan atiyormusunuz baglarken .
ödülü kazaniyoruz ama alamiyoruz o nasil is demi.
eger kutu yu veriyorlarsa alirim o ödülü yoksa olsun derdim.
Digiturke direkt yazdim zaten ama verdikleri cevap hep ayni ulasamadik size diyorlar.
bilmiyorum arkadaslar,
bana illa benim adima olmasi gerek dedi telefondaki kadin.
ben onlara teyzemin evini verdimki oraya baglayin diye ama olmaz dedi.
imza falan atiyormusunuz baglarken .
ödülü kazaniyoruz ama alamiyoruz o nasil is demi.
eger kutu yu veriyorlarsa alirim o ödülü yoksa olsun derdim.
Digiturke direkt yazdim zaten ama verdikleri cevap hep ayni ulasamadik size diyorlar.
ya tabiki senin adına oluyo ben soyle yaptım abimin adına kazanmıstım ztn bizim eve baglanmayınca baskasının evine baglattık abimin adına bagladılar abim attı imzayı tabi şimdi sen fransadaysan imza fln atamadıgın için odul çope gıder yane