6. Hafta Kazananları
Arzu Yıldız
Ayşe Dalaklı Arslan
Ayşegül Altuntaş Uçar
Birgül Büyükduman
Burcu Koç
Ceren Tan
Ceren Şahin
Demet Arslan
Elif Karabacak Kabaağaç
Emin Barut
Emine Recep
Ender Terzioglu
Fatma Şen Ergut
Fatma Can Akgün
Feride Apari
Füsun Can
Gamze Akkurt
Gül Çingil Köşgeroğlu
Gül Evrim Barut
Gülsüm Yilmaz
Hatice Can
Hilal Ceyhan
Hülya Saraç
Hüseyin Yeşil
Ilkay Birak
Ismail Pekin
Kaan Kurt
Kadir Ergen
Lerzan Kara
Mücahit Ertekin
Nebahat Duran
Neriman Uteş
Nesli Han
Nesrin Küçüksarı
Nimet Ceylan
Nushet Gurpınar
Özlem Çipan
Özüm Sarı
Raşit Özaltin
Selda Gündüz
Selda Nağman
Semiha Dönmez
Sevim Özakar
Şebnem Çakir
Şule Bağönü
Tuba Enes Kösem
Yasemin Karakaş
Yasemin Aydın
Yurdanur Kılıçaslan
Zeynep Süngü
Zülal Ergül
Bu haftayıda boş geçmedim

Diğer kazanalarada tebrikler
Bu hafta nasılsa bana da çıkmış. Tebrikler diğer kazananlara da.
bana yine yok.. hiç ara vermeden 60 kez yapıyorum garanti olsun diye, nasıl bir kere bile denk gelmez anlamadım.. her hafta kazanmayı nasıl başarıyorsunuz, özel bişey var mı yaptığınız?
bana yine yok.. hiç ara vermeden 60 kez yapıyorum garanti olsun diye, nasıl bir kere bile denk gelmez anlamadım.. her hafta kazanmayı nasıl başarıyorsunuz, özel bişey var mı yaptığınız?
sürekli yazıp durdum.Arka arkaya 500 kere yapsanızda kazanamsınız.Sistem onu bir kere gibi algılıyor.Birden fazla face ile arka ;)arkaya oynamak lazım.
sürekli yazıp durdum.Arka arkaya 500 kere yapsanızda kazanamsınız.Sistem onu bir kere gibi algılıyor.Birden fazla face ile arka ;)arkaya oynamak lazım.
teşekkür ederim, ben denk gelmemişim yazdığınıza.. iki face hesabıyla bi biriyle bi diğeriyle yapsam olur mu ki yoksa iki face hesabı yetmez mi? bende bi annemin bi benim olmak üzre iki tane var da..
ama yarışma bitti 
aa evet bitmiş, nasip diilmiş ki mesajınızı da görmemişim.. teşekkürler yine de..
4 haftada kazanıp da hediyesi gelen var mı?
5,6 hafta kazandım gelmedi ilk haftaları bilmiyorum
4 hafta benim geldi.Aynı şehirdeyiz annemin gelmedi