benim 25 Money yatmış bugün
ne zaman ve saat kaçta almıştınız
benim 25 Money yatmış bugün
ne zaman ve saat kaçta almıştınız
çarşamba sabah 9.20 de almıştım
Ben de bugün hazır şampuanımız da bitmişken gittim saat 10.00' da bir hevesle 2 adet 700 ml elidor şampuan aldım ama kasada bütün ümitlerim suya düştü.Meğerse Migroslar saat 9'da açılıyormuş

Bir saat geç gittim yani.Olsun zaten şampuana ihtiyacım vardı diyerek kendimi avutarak döndüm eve.
Ben de bugün hazır şampuanımız da bitmişken gittim saat 10.00' da bir hevesle 2 adet 700 ml elidor şampuan aldım ama kasada bütün ümitlerim suya düştü.Meğerse Migroslar saat 9'da açılıyormuş
Bir saat geç gittim yani.Olsun zaten şampuana ihtiyacım vardı diyerek kendimi avutarak döndüm eve.
Cumartesi için 10:00 ço geç sayılmaz. Bence kampanyaya dahil olmuşsundur.
9.15 te bende 2 tane şampuan aldım
Cumartesi için 10:00 ço geç sayılmaz. Bence kampanyaya dahil olmuşsundur.
haftaiçi 12 de alana bile yüklenmiş bence sizede yüklenir
ben annemin kartıyla perşembe sabah 9.10 da iki adet küçük boy elidor almıştım, yüklenmemiş.. haftasonu olduğu için mi yüklenmedi diye pazartesiyi bekliyorum bakalım..
ben annemin kartıyla perşembe sabah 9.10 da iki adet küçük boy elidor almıştım, yüklenmemiş.. haftasonu olduğu için mi yüklenmedi diye pazartesiyi bekliyorum bakalım..
olabilir
benimde yüklenmemiş bende perşembe günü almıştım
çarşamba günü alana dün yüklemişler belki buğün cmtsi diyedir