0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
benim 25 Money yatmış bugün
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinbenim 25 Money yatmış bugünne zaman ve saat kaçta almıştınız
Ben de bugün hazır şampuanımız da bitmişken gittim saat 10.00' da bir hevesle 2 adet 700 ml elidor şampuan aldım ama kasada bütün ümitlerim suya düştü.Meğerse Migroslar saat 9'da açılıyormuş Bir saat geç gittim yani.Olsun zaten şampuana ihtiyacım vardı diyerek kendimi avutarak döndüm eve.
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinBen de bugün hazır şampuanımız da bitmişken gittim saat 10.00' da bir hevesle 2 adet 700 ml elidor şampuan aldım ama kasada bütün ümitlerim suya düştü.Meğerse Migroslar saat 9'da açılıyormuş Bir saat geç gittim yani.Olsun zaten şampuana ihtiyacım vardı diyerek kendimi avutarak döndüm eve.Cumartesi için 10:00 ço geç sayılmaz. Bence kampanyaya dahil olmuşsundur.
ben annemin kartıyla perşembe sabah 9.10 da iki adet küçük boy elidor almıştım, yüklenmemiş.. haftasonu olduğu için mi yüklenmedi diye pazartesiyi bekliyorum bakalım..
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinben annemin kartıyla perşembe sabah 9.10 da iki adet küçük boy elidor almıştım, yüklenmemiş.. haftasonu olduğu için mi yüklenmedi diye pazartesiyi bekliyorum bakalım..olabilir