Her hafta yayınlanana görevleri yerine getir her hafta biskrem kolisi kazanacak 100 kişiden biride sen ol !
Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya
giris yapin
yok bu fotolu görevler bana göre değil.başka görevlere
yok bu fotolu görevler bana göre değil.başka görevlere 
aynen bende foto koymuyorum.face bile koymuyorum kötü niyetle kullanan fotomontaj yapan çokkk.
Vala hiç kusura bakmasınlar. Bi Biskrem için bütün karizmamı ayaklar altına alıp onca insanın içinde halay çekemem. Onun yerine 1 TL verip marketten Biskrem alır yerim
aa ne kadar saçma görevler vermişler 10 tane üst üste dizmek neyse de cadde de halay çekmekte nesi? Hiçç uğraşamam
aynen yaa insan anket filan yapar çok abuk sabık şeyler yapıyolar.ben onun yerine tv'ye çıkarım reklamda oynarım 5 milyardan fazlada para alırım
yok halay çek yok kule yap bu firmalarda ödül verme olayını iyice şaşırdı bir kutu biskrem için millete şebeklik yapamam ama yinede bunun için takla atan halay çeken çok olur artık bizde onlara baka baka 1 kilo pirzola yemiş kadar olurz
Her bir kampanya dönemi sonunda, dönemin toplam katılımcı datasından ayrı ayrı yapılacak şirket çekilişiyle, her bir dönem 100 kişi, 4 dönem toplam 400 kişiye 1’er adet Biskrem Kutusu hediyesi verilecektir. (Bir kişiye sunulacak 1 adet Ülker Biskrem Kutusu Hediyesi; 1 koli Ülker Biskrem’dir ve içinde 18 adet Ülker Biskrem kakaolu rulo ürünü içerir.) Her bir dönemin çekilişinde bir kişi birden fazla ödül kazanamaz.
bisküvileri üst üste dizmek bir şey değil de sokakta halay çekmeyi sırf 18 paket biskrem için yapmaya değmez
Biskrem'leri üst üste kule gibi dizerek fotoğrafını çek, yükle (en az 10 adet)
ii valla ya kampanya yapıyolar ama resmen ödülü kampanyanın içinden çıkarcaklar