Gönderen Konu: Genpa Beğen,Paylaş Kampanyası Samsung Cep Telefonu Hediyesi..11.04.2013  (Okunma sayısı 2568 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı nzengin

• Yeni Kampanyacı
  • *
Merhaba Arkadaşlar,

11 Mart Pazartesi günü Genpa facebook sayfasında Anneler günü öncesinde bir kampanya yapılacak.

Annenizin size söylemiş olduğu klasik sözü yazın, değerlendirme sonucunda en çok beğenilen bir sözü Genpa Samsung Galaxy Nexus hediye edecek.

Annemin söylediği klasik söz "Akşam eve geç kalma, Yine nerde kaldın. Telefonun hep mi kapalı senin ya?" Facebook nedir?

Bu fırsatı kaçırmamak için Genpa facebook sayfasınız ziyaret edin, beğenin ve paylaşın...

“Beğen, Paylaş ve Kazan” Yarışması, GENPA Telekomünikasyon ve İletişim Hizmetleri San. Tic .A.Ş. tarafından düzenlenmektedir. Yarışma, 11.03.2013 (saat 09:00) - 11.04.2013 (saat 23:59) tarihleri arasında, 1 aylık dönem için GenpaOnline web sayfasında duyurularak uygulanacaktır. Dönemler haftalıktır.

Yarışma ana konusu; katılımcıları, özgün, ilginç, güzel, en başarılı klasik sözü yazıp, yarışmaya katılmaları ve ödül kazanabilmek için Genpa Facebook sayfasında bulunan formu doldurmalıdır.

Katılımcılar, GenpaOnline (ücretsiz) adresli Genpa Facebook sayfasını beğenerek sayfadaki yarışma uygulamasındaki forma Katılımcı Ad-Soyad, Adres (zorunlu değil), E-Mail Adresi, Telefon ve diğer kişisel bilgileriyle kayıt olup Facebook sayfasında bulunan formu doldurarak yarışmaya katılım yapabilirler.

Yarışma ve sitedeki işlemler ücretsizdir, Facebook üzerinden isteyen herkes katılabilir (isteyen herkes, ücretsiz Facebook kullanıcısı olabilir). Ticari bir koşul yoktur. Yarışmaya sunulan klasik sözler, moderasyon yetkililerince yapılacak inceleme ile, yarışma konusuna uygun, dini veya siyasi amaçlara hizmet etmeyen, sakıncalı ve zararlı yayınlar içermeyen, genel ahlak kurallarına uygun olan sözler yarışmaya esas alınacaktır.

Her bir yarışma dönemi sonunda, takip eden 14 gün içinde, yarışma özel jürisi tarafından tüm klasik sözler başarı kriterlerine göre değerlendirilerek belirlenen başarılı 1 sözü sunan kişiye 1 adet Samsung Galaxy Nexus Cep Telefonu ödülü sunulacaktır.

Ödül kazananlar, jüri değerlendirme süresi bitiminde 14 gün içinde belirtilen tarihte yarışma internet adresinde ilan edilecektir. Bir kişi bir kere ödül kazanabilir, birden fazla ödül kazanamaz.
« Son Düzenleme: 25 Mart 2013, 15:09:04 Gönderen: imgee »

Çevrimdışı ECRİNZEHRA

• Deneyimli Kampanyacı
bide adresi söyleseydiniz ii olurdu ya  :D
‎'' Hiç hata yapmayan insan, hiçbir şey yapmayan insandır.
Ve hayatta en büyük hata, kendini hatasız sanmaktır.! '

Çevrimdışı nzengin

• Yeni Kampanyacı
  • *
Daha yeni olduğum için facebook linki paylaşmıyorum... Henüz kampanya aktif değil... Ancak güzel bir ürün samsung sitesinden de baktım :) 11 mart günü bekleyelim...

Çevrimdışı durubaby

• Usta Kampanyacı
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin

Çevrimdışı osecmu

• Usta Kampanyacı
Genpa dan yeni kazandım sanmam bir daha bana versinler netbook daha açmadım bile  ;)
Sen bir şey verdikçe dost görünen çok olur.Bir de sen iste gör hepsi birden yok olur..Mevlana

Çevrimdışı nzengin

• Yeni Kampanyacı
  • *
Genpa dan yeni kazandım sanmam bir daha bana versinler netbook daha açmadım bile  ;)

Bence dene şansını derim :) Şans bu yarın olsun bakalım :)

Çevrimdışı ECRİNZEHRA

• Deneyimli Kampanyacı
teşekkür ederim bakalım hayırlısı inşallah bizlere de çıkar

Çevrimdışı ECRİNZEHRA

• Deneyimli Kampanyacı
Annenizin klasik cümlesini bizimle paylaşın, Anneler Günü Hediyesi Samsung Galaxy Nexus Olsun... Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin

Çevrimdışı nzengin

• Yeni Kampanyacı
  • *
Annenizin klasik cümlesini bizimle paylaşın, Anneler Günü Hediyesi Samsung Galaxy Nexus Olsun...
Yarışma başlamıştır...

Çevrimdışı semscınar

• Acemi Kampanyacı
  • **
annemin en meşhur sözünü yazdım bakalım