Gönderen Konu: Café Crown ‏  (Okunma sayısı 1150 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı balpötüşü

• Usta Kampanyacı
  • İT ÜRÜR KERVAN YÜRÜR!!!
Café Crown ‏
« : 08 Mart 2013, 11:57:21 »
"Yarışmaya hazırım!" diyenler RT etsin

Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin
#cafecrownlatte
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin

14.03.2013 #cafecrownlatte Twitter Kampanya Katılım Koşulları
Twitter.com adresli internet sitesi üzerinden gerçekleştirilecek #cafecrownlatte isimli yarışma, ÖRGEN GIDA SAN. VE TİC. A.Ş. tarafından düzenlenmektedir.
Yarışma 14.03.2013 tarihinde saat 19:00’da başlayıp, 14.03.2013 tarihinde saat 23:59’da sona erecektir. Katılımcılar, yarışmanın bitiş tarihinin ÖRGEN GIDA SAN. VE TİC. A.Ş. tarafından, gerekli görüldüğü taktirde değiştirilebileceğini kabul etmiş sayılırlar.
18 yaşından küçük olanların bu yarışmaya katılabilmek için ebeveynlerinden yazılı izin almış olmaları gerekmektedir. ÖRGEN GIDA SAN. VE TİC. A.Ş. 18 yaşından küçüklerin, yarışmaya velileri veya vasilerinden izin almaksızın bilgi sunmaları ve/veya katılmalarından sorumlu tutulamaz. Velilerinden izin almayan 18 yaşından küçük kişiler yarışmaya katılamaz, katılsalar dahi ödül kazanamazlar.
Yarışmaya sadece bireysel kullanıcılar katılabilir. Bir kurum, kuruluş, topluluk ya da internet sitesi adına/adıyla kampanyaya katılan kullanıcılar ödül kazanamaz ve kesinlikle hak iddia edemezler.
Yarışma mekanizması
14.03.2013 tarhinde akşam saat 19:00-23:59 arası #cafecrownlatte hashtag’i ile tweet atan kullanıcılar arasından her 50. kişiye ödül verilecektir.
Ödül 50 kişi ile sınırlıdır.
Ödüller
50 kişiye özel tasarımlı latte bardağı ve Cafe Crown latte paketi verilecektir.
« Son Düzenleme: 15 Mart 2013, 17:21:54 Gönderen: imgee »
Senin dünyaya bakan pencerelerin kirli ise,benim çiçeklerim sana çamur görünür..!!

Çevrimdışı kampanyasaati@hotmail.com

• Yeni Kampanyacı
  • *
    • herkes kazansın diye...
Ynt: Café Crown ‏
« Yanıtla #1 : 14 Mart 2013, 22:11:07 »
KATILDIM BOL ŞANS BANA:)