Arkadaşlar bi arkadaşım tatilvitrini.comdan rezervasyon yaptırmıştı ve kendisini bugün aramışlar rezervasyon iptal edildi paranızı 1 hafta içinde öderiz falan saçmalamışlar.Şimdi arıyo açmıyolar hep meşgul otelle konuşmuş orası dolandırıcı olduklarını söylemiş bi çok otel ve birsürü insan dolandırılmış.arkadaşın parasıda yandı gitti 500 TL.Siz de dikkat edin herkese duyurun. Allah kahretsin bunları.Ne yapabiliriz bunun için?
Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya
giris yapinarkadaşın gibi bir çok madur var. Bi avukatla konuşun ne yapabileceğinizi en güzel o anlatır. geçmiş olsun.
arkadaşın için çok geçmiş olsun
lanet olsun bu insanlara allah cezalarını versin pislikler arkadaşına çok geçmiş olsun
ısrarcı olun polise danısarak avukatlarla görüşerek halledin hacize kadar yolu var hatta hapis bile ama inş.paraları alırsınız tüketici heyetleri bakıyor 2bin lira altındaki bu olaylara bir danısın
çok geçmiş olsun, dolandırıcı site diyince benimde aklıma shobbo denen sahtekar site geliyor, o kadar dolandırmışlar ki insanları, şikayet com. da bin tane mesaj var, insanların paralarını alıp, siparişlerini göndermiyolar, sonra siparişlerin iptal edilmesini sağlayıp , parayı iade etmiyorlar, sanırım şimdi kapandı, işin ilginç tarafı bu kadar şikayete rağmen daha millet alışveriş ediyodu o siteden..
Çok üzüldüm ya, çok geçmiş olsun arkadaşına
Niye inanıyorsunuz Kapıdan anket yapanlara dilencilere Ne olursa olsun sakın inanmayın vede t.c numaranızı vede imza atmayın Paranız varsa kendi gözüyle gidip Çarşıda pazarda alırsın Bende birkere Shobbo bende bir kere Ütü istemiştim ama bir aydır zor zorla getirdim Ama orda çalışan bayan Çorumluymuş bizide çorumda istediğimizi görmüş ondan gönderdiler Şükür aldım ütümü Tabiki Firma batmış ortalıkta yok
Vatandaşları cep telefonundan arayarak kendilerini polis, asker ya da savcı olarak tanıtıp, kontör isteyen dolandırıcılar bu sefer sert kayaya çarptı.
Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya
giris yapin