açamıyorum facebook ..
acaba kazananları lıstesını buraya yapıştıramazmısınız belki bende kaanmışım şanslıyım bugun herhalde
1.Hafta Kazananları
Dilek Gürbakar Yasemin Kampanya Kaan Ağırantaş Tuğrul Birinci Loft Symbol Sahin Kübra Dincer Selma Altınok Akşam Güneşi Nebi Arslan Hülya Değer Stive Özger Ergun Akgun Mehtap Aktaş Akın Erdugan Aydanur Müge Başbuğ Sinan Dölek Nağme Öğmen Büşra Fidan Fatih Çöpoğlu Fatih Göküş Emre Çelebi
2.Hafta Kazananları Gamze Karaca Turan Coşkun Fadim Gündüz Yusuf Aydogdu Ahmet Sapmaz Kartal Yavuz Ali Yeşilyurt Ahmet Savran Ecrin Donmez HasaN Şen Emre Uylaş Aysel Çağlar Selin Serkan Firat Naz Gurler Fatih Dalkıran Aytaç Urş Kadir Orhan Burak Büyükyazıcı Samet Güner Kaan Taş Gül Turan Altun
3.Hafta Kazananları
Serpil Balci Şeyma Duvarcı Ali Damak Remziye Çapkunoğlu Satı Çoban Ibrahim Göktaş Nazmiye Güvenç Mikail Kanbur Barış Azar Tugay Kurtgözlü Dilek Temel Gürbüz Birsen Ferhat Yıldırım Zeynep Doremi Emre Akdeniz Ozan Palut Şükran Kelebek Esin Izci Elif Özkan Aysel Pandul Ayfer Altuğ Kartal
tşk. ederim kırdım şansımı ...
kazanamadım...
bi bu okeyden bişey kazanamadım
1 saat 3 yastık kazadım hayırlsıı okeyi seviyom
ben sevmiyorum bi hediye kaanamadım
1 saat 3 yastık kazadım hayırlsıı okeyi seviyom 
kaç hesapla
1 tane eşim kazanmıs 1 tane ben 1 tanede baldız kazanmıs bende zaten başka hesap yok