Gönderen Konu: bilgisayar parçalarından anlayan varmı  (Okunma sayısı 5581 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Linkinpark_sefa

• Usta Kampanyacı
  • www.janjanli.org
Ynt: bilgisayar parçalarından anlayan varmı
« Yanıtla #10 : 03 Ağustos 2009, 14:13:46 »
genelde bilgisayarlarda nvidia var ATI yi daha kaliteli diyolar ama bnmkide nvidia :)
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin

Değer vermek sadece matematikte işe yarar

caglarcosgun

• Ziyaretçi
« Yanıtla #11 : 03 Ağustos 2009, 15:35:01 »
çevremde tek ati kullanan benim.her iki markanın aynı seviye kartlarınıda denedim.kuzenim inadıma 512mb lik bi nvidia aldı.(ekran kartında önemli olan mb boyutu değildir) benim ekran kartım ati radeon 9550.en az 4 yıllık bir kart.onun kartıysa daha 2 sene olmadı.benimkinden daha üstün görünüyor ve daha pahalı.ama gel gör ki ikimizin pc lerinde aynı crysis aynı grafik ayarlarında olmasına rağmen ve benim ram miktarı 768 onunki 1gb olmasına rağmen, benim işlemcim p4 3,2 onun ki core2duo (hızını hatırlamıyorum) olmasına rağmen benim pc de hiç bir takılma olmadan çok akıcı bir şekilde oynayabiliyorum.call of duty serisinin ayarları daha yüksek onunkinden.yine çok akıcı bir şekilde oynayailiyorum.birde üstüne overclock yaptım mı uçuyo oyunlar.benim tavsim ne olursa olsun ati dir.bir kere kalitedir.son dönemlerde nvidianın bir çok kartında sorun çıktı ve piyasadaki en hızlı kart ati dedir.en hızlı olmasına rağmen kendisinden daha yavaş olan nvidia kartlardanda daha ucuzdur.ati hd serisi bir kart alında ne alırsanız alın derim.yeterki nvidia alma :)

Çevrimdışı rokocukro

• Yeni Kampanyacı
  • *
« Yanıtla #12 : 03 Ağustos 2009, 16:15:43 »
bende ati kullanıyorum tavsiye ederim

• Usta Kampanyacı
  • www.janjanli.org
« Yanıtla #13 : 03 Ağustos 2009, 17:00:46 »
zmnında nvidia lı 1 tane almış bulunduk degiştirmeye düşünürsem kesin ATI alırım o zmn bnmde 512 mb ekran kartı nvidia crysis ve call of duty de hic 1 sorun cıkarmadı maşallah :)

caglarcosgun

• Ziyaretçi
« Yanıtla #14 : 03 Ağustos 2009, 17:41:41 »
zmnında nvidia lı 1 tane almış bulunduk degiştirmeye düşünürsem kesin ATI alırım o zmn bnmde 512 mb ekran kartı nvidia crysis ve call of duty de hic 1 sorun cıkarmadı maşallah :)
dediğim gibi önemli olan mb miktarı değil.senin kartın daha kalitelidir ozaman.hızı yüksektir.bütün nvidialar kötü oynatıyor demedim  ;D

ama senin kartının karşılığındaki ati her zaman bir adım öndedir.okadar emin konuşuyorum :)
ama sonra ati sorunlu çıkarsa sorumluluk kabul etmem he  ;D
ben gördüklerimden, denediklerimden yola çıkarak söylüyorum :D

Çevrimdışı sinless

• Usta Kampanyacı
  • Egolarıma sponsor ol.
« Yanıtla #15 : 03 Ağustos 2009, 18:15:07 »
Laptop ' da her zaman Nvidia üstün konumdadır bunu ünlü donanım test'çileride kabul etmiştir. Arkadaş masa üstü almıyor sanırım laptop alıcam diyor + laptop ' da oyun oynuyacağınıda sanmam film ve internet v.s. nvidia ve ati tartışmasına dönecek konu resmen  :)
Pexu tart Prod.

• Usta Kampanyacı
  • www.janjanli.org
« Yanıtla #16 : 03 Ağustos 2009, 18:19:57 »
kapışma olcak ATI ve nvidia firmaları arasında ;D

yok yav tartışma olmaz merak etmeyin :)

gzl noktaya degindin sinless :)

caglarcosgun

• Ziyaretçi
« Yanıtla #17 : 03 Ağustos 2009, 19:20:39 »
doğrudur.nvidianın çipsetleri daha geniştir.laptop anakartlarında genelde nvidia çipsetleri vardır.benim bu kadar ısrar etmemin sebebi ciddi anlamda hayalkırıklığına uğramam nvidia tarafından :D

yoksa laptoplar oyun bilgisayarı değildir.bu nvidia modeli hd mi onuda bilmiyorum ama en azından hd destekli kartı olan bir laptop alın.film izlersiniz hiç değilse.tabi hdmi ile  :)

tartışacak birşey yok ki.ati den 5 krş para aldığım yok niye tartışma yaratacak boyutlarda konuşalım  ;D

Çevrimdışı birecik

• Acemi Kampanyacı
  • **
    • TIKLA KAZAN
« Yanıtla #18 : 10 Ağustos 2009, 17:39:51 »
sizin önerebleceğiniz 1000-1500 tl arasında hızı iyi her yönüyle iyi olan marka varmı varsa paylaşırsanız sevinirim

HEDİYELER FIRSATLAR KAMPANYALAR