arkadaşlar,kuzenim evleniyor,Almanya'dan alışveriş için TRye gelcek orası çok pahalı olduğundan. Bu isme yazılı gelin ayakkabılarının nerden alındığını bilen varmı? İstanbul ve Ankara adres olabilir. Ayrıca süslü imza kalemi, davetiye, bindallı içinde yardımınıza ihtiyacım var. Hiç anlamadığım konular.
isme yazılı ayakkabıyı bilmiyorum da, digerleri nikahıydı- şekeriydi- davetiyesiydi- elbise vs. hepsi istanbul eminönü - davetiye cagaloglu
banada usta lazım yeni daire yaptırıyorum kartonpiyer asma tavan ışık sistemi amerikan kapı laminat doğalgaz döşeme vs usta buluyorum ama fiyat farkı çok oluyor istanbulda haznedara gidicem yarın bakalım ev yaptırmak zor işmiş yeni anladım

seramik yaptırdım ege seramik çökertti beni o derece
isme yazılı ayakkıbları internetten sipariş vermiştik

bu şekilde oluyo isim yazılıyo
Davetiye Cağaloğlu, Gelin kına malzemeleri eminönü kürkçü han ı tavsiye ederim. Fiyat olarak çok uygun. Nikah şekerleri de yine Cağaloğlunda bulabilirsin.
Fatih'te Gelinlik üzerine herşey var biraz lükstür. O bahsettiğin ayakkabıyı da orada bulabileceğini umuyorum.
Allah Mesut etsin.
neler yapılıyor evlilik için böyle. İyi ki bin yıl önce evlenmişim en sadesinden

yorar beni böyle ayrıntılar
hakkaten anı defteri de ne ki
düğüne gelenler yazı yazıyor