Gönderen Konu: 1000 hediye  (Okunma sayısı 2612 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Venceremos

• Deneyimli Kampanyacı
Ynt: 1000 hediye
« Yanıtla #10 : 21 Şubat 2013, 15:27:19 »
Milli piyango onaylı + çekilişi U2 düzenliyor. Güvenilir yani.

Tek katılımla şansımı deneyeceğim bakalım.

Çevrimdışı sakaryazede

• Usta Kampanyacı
  • BAY İSTATİSTİK
« Yanıtla #11 : 22 Şubat 2013, 22:09:28 »
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin

Arkadaşlar bu çekilişlere rekor katılımlar oluyor. Ürün alışverişlerinde en azından fiili birşey alıyorsunuz da katılıyorsunuz. Eğitim düzeyi düşük insanları hedef alıyorlar. O içerik denen logoyu, melodiyi indirmeye kalktığınızda 4-5 tl alırlardı eskiden. Dikkat edin derim. Akıllı telefonlar çıktığından logo sms geyikleri de kalmadı. Blogumu sildim, oradan paylaşırdım. Ancak Şancept katılım sayılarına çekiliş duyuru sitelerinden ulaşabilirsiniz.
Fish kart kredi kartında da ne kadar katılım oluyor, tüm müşterileri şikayetçi oluyordu. En sonunda Hedef Tanıtım da her çekiliş sonucunda duyurmaya başladı. 2 yıl öncesinde ilk duyurular başladığında 10 miyon civarlarındaydı, şu an 18 milyon katılımdan aşağı olmuyor.
Öyle 1 milyon insanın katıldığı çekilişten pek birşey beklemeyin derim.
« Son Düzenleme: 22 Şubat 2013, 22:12:23 Gönderen: sakaryazede »
Dimyat'a pirince giderken evdeki bulgurdan olma.

Çevrimdışı öncevatan

• Usta Kampanyacı
  • Bol Bereketle Sağlıklı günler versin Rabbim
« Yanıtla #12 : 22 Şubat 2013, 22:40:30 »
Tam 3 ay olmuş buna milyonlarca kişi katılır

Çevrimdışı ŞanssızHediyeAvcısı

• Acemi Kampanyacı
  • **
  • Ebulfeth
« Yanıtla #13 : 23 Şubat 2013, 01:24:40 »
isterse 70 milyon katılsın misal o araba senin nasibineyse sen kazanırsın olay bu  ;)
Şanssız Hediye Avcısı

B a k a r s ı n  B i r  G ü n  K a z a n ı r ı m.

Özgür Mısır - Özgür Suriye - Özgür Filistin - Özgür Doğu Türkistan

Çevrimdışı Venceremos

• Deneyimli Kampanyacı
« Yanıtla #14 : 23 Şubat 2013, 17:53:18 »

Arkadaşlar bu çekilişlere rekor katılımlar oluyor. Ürün alışverişlerinde en azından fiili birşey alıyorsunuz da katılıyorsunuz. Eğitim düzeyi düşük insanları hedef alıyorlar. O içerik denen logoyu, melodiyi indirmeye kalktığınızda 4-5 tl alırlardı eskiden. Dikkat edin derim. Akıllı telefonlar çıktığından logo sms geyikleri de kalmadı. Blogumu sildim, oradan paylaşırdım. Ancak Şancept katılım sayılarına çekiliş duyuru sitelerinden ulaşabilirsiniz.
Fish kart kredi kartında da ne kadar katılım oluyor, tüm müşterileri şikayetçi oluyordu. En sonunda Hedef Tanıtım da her çekiliş sonucunda duyurmaya başladı. 2 yıl öncesinde ilk duyurular başladığında 10 miyon civarlarındaydı, şu an 18 milyon katılımdan aşağı olmuyor.
Öyle 1 milyon insanın katıldığı çekilişten pek birşey beklemeyin derim.

fazla kişinin katılacağını sanmıyorum. tv'de reklamlara çıkmadı çünkü. eğitim düzeyi düşük dediğiniz insanlar tv'de görüp katılıyor. misal şanscept'den araba kazanan amca. tv'de gördüm katıldım demişti.  ;D

benim bile bitmesine 4 gün kala haberim oldu. burda görmesem katılamazdım. o yüzden fazla kişi katılmaz bence. en azından şans cept kadar olmaz.

ama şöyle bir hesap yaptım. 900,000 tl'lik ödül dağıtıyoruz demişler. zarar etmemeleri için en az 562500 katılım olması gerekiyor. bi bildikleri var demekki.

Çevrimdışı anvil

• Global Moderator
  • Hero Member
« Yanıtla #15 : 01 Mart 2013, 15:31:01 »
BİNKAZANAN Kampanyası çekiliş sonuçları 06 Mart 2013 tarihli Radikal Gazetesi Türkiye baskısında ve aynı tarihte Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin ve Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin websitelerinde ve 1000Kazanan.com facebook sayfasında duyuruluyor olacak. BİNKAZANAN müşteri hizmetleri.