Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya
giris yapininternette gezinirken böyle birşey buldum. MPİ izniyle düzenleniyormuş çekiliş. İncelemekte fayda var.
Katılımcı kampanya numarası olan 2141’e “GUN” yazıp gönderdiğinde günlük abonelik talebi alınır ve kendisine “Hoşgeldin” mesajı dönülür. Günlük abonelik için hergün vergiler dahil 1.6 TL
Günlük abone olmadan da katılınabiliyormuş.
Her çekiliş hakkı 1.6 TL. İsterseniz günlük abone olarak her gün 1.6 TL karşılığı otomatik 1 çekiliş hakkı kazanıyorsunuz.
Ben bulaşmam.Yolunuz açık olsun arkadaşlar..Fazlacada güvenemiyorum ne yalan söyliyim..
Ben bulaşmam.Yolunuz açık olsun arkadaşlar..Fazlacada güvenemiyorum ne yalan söyliyim..
Burdan Kazandığını görürsem karışmam bak

Şaka bir yana bende çok güvenmiyorum, bu tür kampanyaları kim veya kimlerin düzenlediği bile belli olmuyor...
Annem ben kazanınca kampanyalaradn cebe gelen msjlara oda atlar oldu.Şanscepteye kayıla katıla bi hal olmuştu bir ara .Sonra gelip oğlum şu smslerden beni bi kurtar dedi durdu ya ne fayda..Sonuç çıkmadı..En son flycelle katılmıştım dahada ona da katılmam..
Annem ben kazanınca kampanyalaradn cebe gelen msjlara oda atlar oldu.Şanscepteye kayıla katıla bi hal olmuştu bir ara .Sonra gelip oğlum şu smslerden beni bi kurtar dedi durdu ya ne fayda..Sonuç çıkmadı..En son flycelle katılmıştım dahada ona da katılmam..
valla bizimki de mesaj göndererek piyangolaya katılmış, dedim aylık telefon faturanın niye arttığı belli oluyor. niye dedi. dedim abone olmuşsun ya, haftalık para kesiyor.
milletten hergün o parayı bende alsam bende kazandırırım o hediyeleri