Gönderen Konu: Tadım Çekirdek  (Okunma sayısı 11909 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı aysell

• Usta Kampanyacı
Ynt: Tadım Çekirdek
« Yanıtla #100 : 03 Ağustos 2009, 17:22:30 »
tamam ama caglar resmen yazmış ki diğerlerine neden oy veriyorsunuz.
3cülük boş diyorsunuz ama hergün 3cü olmam ile birlikte yarım saat sonra zirveden düşmem bir oluyor
bu arada dikkat ediyorum nedense senin oyların artmıyor sadece cagların oyu artmış oluyor.
yarışmada yarısan dogru dürüst kimse yok.baskalrı eksilese kendilerinide artılarlar fark ederiz.artan sadece caglar oluyor bizler düşerken.
muku 1ciyken oyuda cok güzelken neden düştü verilen oylara emeklere yazık
zaten caglar yarışmaya video koymadan önce bile sahiplenmiş 1cliği
video koymadım ama koycam 3cülük boş demiş.
isteyen yarısır hak edende kazanır.
bu tepkiniz neden.benim bu düşüncelerim göz göre göre eksilendiğimi görmemin sonucudr ve haklıyımda.o artarken biz düşüyoruz nedense.
birde bizlere neden forum destek oluyormuş.
konu sadece size özel olsaydı eger modlar bizimde linkimizi koymazlardı.bu forum sizlere özel değil.herkes yarısır destek görende kazanır olay budur:D ama tabi eksilenirken sizden baska kazanan olmaz o ayrı!

Çevrimdışı aysell

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #101 : 03 Ağustos 2009, 17:32:06 »
bende yapabilirim ama yapmıyorum
banada destek olanlar var ben diyorum ama her defasında kimseye 1 vermeyin anlarlar banada verirler diyorum
bunu sende diyebilirsin.
konu sana özel olsaydı eger modlar muku ve beni eklemezdi bu listeye.
cogu kampanyada ödül 3 adettir ama katılan kişi sayısı 20 30 kişidir.
diğer destek konularına bakabilirsin.
tek baslık altında toplanır tüm linkler.herkeste oy atar.bunu canım annemde vb yarışmalarda gördük.
kimse 1ciilik benim 2cilik senin olsun yok 3cülük boş demedi.herkes yarıştı hak eden kazandı.bunu demen cok sacma.
herkes kendine özel bir destek konusu actırsa eger destek bölümü cok karısık olur.

merak etme aritmatik ortalamayı cok iyi biliyorum bir sürü yarışmada bu sekildedir bu.
dediğin dogru.ortalama önemli
ama eksi yemesem ortalamam hiç düşmücek.sen zaten ilk günden beri 1cilik benim demişsin daha videoyu yüklemeden önce bile 3 cülük boş demişsin.sahiplenmişsin ne diyeyim sana ben.

cevren seni cok sevseydi cep tellerini vermey cekinmezdi.burdaki gibi tam sürat oy verirlerdi kazanırıdırırlardı seni
ama orası bu gibi kolay değildi hile işlemiyordu
sen sistemin acıklarını bu şekilde kendine avantaja dönüştürmeye calışma yetkililerin herseyden haberi var.
cok rahatsız olduysan bizden kendine özel destek konusu aç madem

Çevrimdışı fusterous

• Usta Kampanyacı
  • Kazanamazsak Kader, Kazanırsak Zafer.
    • hepsiburada
« Yanıtla #102 : 03 Ağustos 2009, 17:32:53 »
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin
tamam ama caglar resmen yazmış ki diğerlerine neden oy veriyorsunuz.
3cülük boş diyorsunuz ama hergün 3cü olmam ile birlikte yarım saat sonra zirveden düşmem bir oluyor
bu arada dikkat ediyorum nedense senin oyların artmıyor sadece cagların oyu artmış oluyor.
yarışmada yarısan dogru dürüst kimse yok.baskalrı eksilese kendilerinide artılarlar fark ederiz.artan sadece caglar oluyor bizler düşerken.
muku 1ciyken oyuda cok güzelken neden düştü verilen oylara emeklere yazık
zaten caglar yarışmaya video koymadan önce bile sahiplenmiş 1cliği
video koymadım ama koycam 3cülük boş demiş.
isteyen yarısır hak edende kazanır.
bu tepkiniz neden.benim bu düşüncelerim göz göre göre eksilendiğimi görmemin sonucudr ve haklıyımda.o artarken biz düşüyoruz nedense.
birde bizlere neden forum destek oluyormuş.
konu sadece size özel olsaydı eger modlar bizimde linkimizi koymazlardı.bu forum sizlere özel değil.herkes yarısır destek görende kazanır olay budur:D ama tabi eksilenirken sizden baska kazanan olmaz o ayrı!

O zaman bizde kendi kendimizi eksiliyoruz dimi  ;D bizim oylar neden düşüyor acaba ?

Bakın olayı daha da çirkinleştirmeyin , yazdığınız her yazıda bir saldırı var bizim kimsenin aldığı şeyde gözümüz yok , eh yarışmaya da herkes kazanmak için girer napalım kendimizi bırakıp size mi adayalım hediyeleri  ???

Hem burda destek'ten iyilikten hiç boşa yazı yazmayın , benden yardım isteyipte etmediğim tek kişi , ama tek kişi gelsin söylesin burda ben çıkar giderim , aynı zamanda ben kendi kazandığım hediyeleri bile bağışlayan ücretsiz veren biriyim , forumda bile dedim bağış bölümü açılsın diye ama henüz öyle bir gelişme yok , demek istediğim çağları da iyi tanırım , ne onun nede bönüm gözü aç bi halimiz yok , yarışmaya kazanmak için girdik ve bunada emek veriyoruz , yazmış olduğunz modem filan hikayeleri gerçekten çok çirkin , biz kendi kendimizi eksilemediğimize göre bizide eksileyenler var sanırım , bakın ben siz yapıyorsunuz demiyorum ama birileri yapıyor bunu keşke sizde yargılamadan öne düşünecek kadar inceliğe sahip olsanız  :)

bu konu uzarsa zararı foruma olur , benim kimsenin hediyesinde gözüm yok kazananda emek vermiştir helal olsun , herkese başarılar  ;) boşa da suçlamayın kimseyi  ;)