Gönderen Konu: Tadım Çekirdek  (Okunma sayısı 11963 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı cangz

• Usta Kampanyacı
Ynt: Tadım Çekirdek
« Yanıtla #90 : 03 Ağustos 2009, 13:54:10 »
oylar verildi :)

Çevrimdışı fusterous

• Usta Kampanyacı
  • Kazanamazsak Kader, Kazanırsak Zafer.
    • hepsiburada
« Yanıtla #91 : 03 Ağustos 2009, 14:07:03 »
Teşekkürler desteğiniz için arkadaşlar  ;)

medilayn

• Ziyaretçi
« Yanıtla #92 : 03 Ağustos 2009, 14:41:45 »
çağlar ,sielan,muku,aysell,darkinangel
oylar verildi
« Son Düzenleme: 03 Ağustos 2009, 14:56:57 Gönderen: medilayn »

caglarcosgun

• Ziyaretçi
« Yanıtla #93 : 03 Ağustos 2009, 15:53:36 »
herkese oy vermenin mantığı nedir? biz burda kendi içimizde bir yarışma dayanışma yapalım dedik.tadım çekirdeğin kendi yarışma konusundada söyledik.dedik bu ay biz yarışıyoruz.shuffle boşta.isteyen olursa girsin 3.lüğe.birbirimize destek olalaım.yok shuffle kabul etmiyorsanız daha 2 yarışma var.siz şimdi desktek olun bize bizde 2. ay destek oluruz size.yada 3.ay. ama görüyoruz ki pek anlaşılmamış.kampanya destek bölümündede bir ilke imza attık bildiğim kadarıyla.sielanmucuk ve benim için açılmış bir konu ya başka isimler yazılmış.sonra bide arkamızdan konuşmalar olmuş galiba.bunlar bizim oyumuzu düşürüyor filan.ben açık konuşacağım.desteğim çok.çevre kalabalık.sdece benim değil kuzenlerimin çevreside veriyor oy.burda dediğimiz gibi bize destek olsaydınız çok samimi söylüyorum kendime topladığım desteği diğer aylarda yarışanlarada toplayacaktım.ama şimdi aklımda öbür aya yarışmakta var.kuzenimle beraber katıldık buna.gelecek ayada ona bi video çekerim.kazanabilrisem kazanırım.saygısızlık olmasın dedim.aç gözlülük olmasın dedim o yüzden ses çıkarmadım burdan yardım isteyenlere ama dün kulağıma geldi arkamızdan konuşulanlar.isim vermeyeceğim ama arkamdan konuşan kişi kendi bana mesaj attı.oylarımı düşürme.ben seninkileri düşürmeyeceğim dedi.bende kendim düşürmüyorum zaten.eğer bana oy verenlerden düşürenler varsa bunlarda benim iradem dışındadır.hatta forumda bana destek olanlarada söylemiştim başkalarına 1 vermeyin diye.sonuç olarak tadımın önceliği oy sayısıdır.tadımı arayıp sorun.bu dediklerimde yalansa çıksın biri yalancısın dedin.balpötüşü şahittir.

biz yarışmanın başladığı günden beri oy topluyoruz.yarışmanın başladığı gün söyledik burda.kimsedende itiraz çıkmadı.tamam ben öbür aya katılırım diyen de oldu.şimdi görüyoruz ki kimse dayanışmadan yada değil.ha bu babamın yarışmasıda değil.isteyen istediği gibi yarışır.belki başkası kazanır helal olsun.ama öyleyse bile bu bizim konumuz.sielanmucukla beraber açtırdık.shuffle isteyende gelebilir ama 1. lik ve 2.lik ödülleri için yarışanlarının linklerinin bizim konumuzda verilmesi doğru değil.yanlışsam söyleyin çekinmeyin.sizce doğru mu?
« Son Düzenleme: 03 Ağustos 2009, 15:55:29 Gönderen: caglarcosgun »

balpötüşü

• Ziyaretçi
« Yanıtla #94 : 03 Ağustos 2009, 16:08:44 »
siteyi açamadım oy vermek için arkadaşlar sizde de aynımı ???

çağlar evet ben biliyorum kimseye 1 verilmesini istemediğini.ben bidaha ay yarışcam dedim ama son ay katılmayı düşünüyorum artık yada hiç katılmam.talep arttı kazanma olanağı azaldı artık bence :(

Çevrimdışı mt93

• Usta Kampanyacı
  • Yine,yeniden burdayım :=)
« Yanıtla #95 : 03 Ağustos 2009, 16:18:47 »
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin
siteyi açamadım oy vermek için arkadaşlar sizde de aynımı ???

çağlar evet ben biliyorum kimseye 1 verilmesini istemediğini.ben bidaha ay yarışcam dedim ama son ay katılmayı düşünüyorum artık yada hiç katılmam.talep arttı kazanma olanağı azaldı artık bence :(
bendede açılmıyor site ??

Çevrimdışı aysell

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #96 : 03 Ağustos 2009, 16:43:17 »
caglar unutma ki bu forum sana özel değil
katılan herkesin niki destek konusuna eklenebilir.rahatsız olduysan bu durumdan o senin sorunun.
evet sürekli eksiliyorsun 3cü olmamı bile istemiyorsun.
burdaki tüm üyeler senden daha cok kampanyacı herkes biliyor bu işleri.
tüm gün boyunca yaptıgın modem aç kapa oy ver diğerlerini eksile.

bana dedin arkadaslarım eksiliyor yapmasınlar söyle dedim.hangi birine söylüyeyim dedin.yegenimin cevreside oy atıyor falan dedin.söyle köstek olmasınlar eksi vermesinler dedim .
şu saatten sonra kimseye kaptırmam dedin.

cevren cok genişmiş? madem neden ayarsız enerjide  2 kez katılmana ragmen kazanamadın
 orda seni neden desteklemediler???? (bu forum dışındaki cevrenden bahsediyorum)
cevren geniş ise seni neden yarı yolda bıraktılar.tabi burda üyelik yok kolayca oy atıyorsun kendine yada attırıyorsun.

benim nete girmeye cok vaktim olmuyor.emin ol bende ugrasırım.1ci lik benim demekle ödüle sahip cıkmak olmaz hak eden kazanır.sana özel değil bu yarışma.

ama günlerdir fark ediyorum ben 3cü oldugum anda hemen eksilere boguyor beni cevren
15ci  oluyorum bu durum cok sinirimi bozuyor.

kendini artıla ona sözüm yok ama bu sekilde davranma lütfen.gefcen gün muku 1cydi hemen onuda altalara düşürdünüz .yazık ya bu sekilde davranmanız .

eksilemedim diyemezsin bana yazdıgın msjlar duruyor.cevrem kimseyi 1 ci yapmaz eksilerler ben engel olamam hem yarışmaya 2 hafta kala kimseye 1ciliği kaptırmaya niyetim yok dedin.şimdi bu şekilde inkara kalkışma lütfen!!!!!!!
« Son Düzenleme: 03 Ağustos 2009, 17:10:18 Gönderen: aysell »

Çevrimdışı aysell

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #97 : 03 Ağustos 2009, 16:58:26 »
herkese oy vermenin mantıgı ne demişsin ama
bize vermelerini neden cekemiyorsun
ben msj sayım az oldugu için destek konusunu göremiyordum ama beni bilen bilir özelden herkese destek oluyorum hergün.
şimdi sen gelmişsin neden herkese oy veriyorsunuz diyorsun
tek sana mı verceklerdi.zaten üzülme bize verilen artı oyları siz kısa sürede eksileyip düşürüyorsunuz .
o yüzden senin acından sorun olmaması lazım.
ne zaman 3cü olsam hemen düşüyorsunuz.baskaları yapıyor diye baskalarına iftira attın ama dediğin isimler yarışmada yarışmıyor bile oyları hep aynı.onla eksilese beni eksilerken kendilerinide artılarlar değilmi.
neden se biz düşerken sadece sen artıyorsun  >:(

Çevrimdışı fusterous

• Usta Kampanyacı
  • Kazanamazsak Kader, Kazanırsak Zafer.
    • hepsiburada
« Yanıtla #98 : 03 Ağustos 2009, 17:16:01 »
Bizim çekemediğimiz birşey yok aysell hanım , biz yarışmayı foruma paylaştığımız da çok kişiyle konuştuk , bakın biz bu ay katılıyoruz desteklerseniz seviniriz diye , daha sonraki aylarda da tıpkı kendimiz gibi sizede elmizden geldiğince destek çıkar kazandırmaya çalışırız dedik , biri çıkıp yalan desin ben herşeyden çekilicem , hatta bende katılmak istiyorum deyip anlayış gösteren madem siz katılıyorsunuz 2. ay'da biz yarışalım diyen oldu bizde peki dedik , kimseye katılmayın filanda demedik sadece mantıklı olan yolu gösterdik , ve az önce yazdığın şeyler çok çirkin , dilersen kendi kötü düşüncelerini kendine sakla , kimseyi zan altında bırakmaya zaten hakkında yok , bizlerde senin lafına bakıp gücenecek türden insanlar değiliz , yarışıyorsan yarış , gir birkere bak bakalım oyları eksilen bir senmisin, biz hergün aşağılara düşüyoruz  ;) ben daha da sana cevap vermicem sen istediğin gibi düşün herşeyi  ;D

caglarcosgun

• Ziyaretçi
« Yanıtla #99 : 03 Ağustos 2009, 17:22:11 »
aysel kendine oy istiyorsan kendine özel konu açtır.herkes kendine bir konu açtırıyor.burası bizim konumuz.ayarsıza 2 değil 3 kez katıldım 3 ündede kazanamdım çünkü kimse telefon numaralarını vermiyor.zaten çevremin genişliğinden kastım kuzenimin çevresi.no veren var vermeyen var.3 kere denedim 3ündede olmadı.bir kere 10 puanla kaybettim.1500 küsür oldum.diğerlerinde en az 30 kişi fark yedim.evet modem açıp kapatıyorum.modemin kendine glmesi yaklaşık 2 dk alıyor.her 2 dk da bir oy mu vericem? hiç uğraşamam.

1.ben sana bu saatten sonra kaptırmam demedim.daha doğrusu tam olarak böyle demedim.bana verilen 1 sayısıda çok yüksek.bu yüzden ortalama düştü.aritmetik ortalamanın ne demek olduğunu bilyosan dediğimi anlarsın.biri sna 5 verdiğinde atıyorum 0,01 artıyorsa, benimde aynı şekilde artması için bana 10 kere 5 verilmesi gerekiyor.ortalama çok zor artıyor.bunun adil bir yarışma olmayacağını sende bilyorsun.gelip sonra köstek olma diyorsun.ben şimdi gidpte bana yardım edenleri tek tek bulup bana 1 vermeyin mi diyeyim.kendi yardım istediklerime dedim zaten.tanımadıklarımı tek tek bulamam

2."bize vermelerini neden cekemiyorsun
ben msj sayım az oldugu için destek konusunu göremiyordum ama beni bilen bilir özelden herkese destek oluyorum hergün.
"

yahu sen ne dediğinin farkında mısın.kmin oy verdiği umrumda değil ama bizim konudan bahsediyorum.ben kampanya desteğe ilk konumu yazmak için 5 tane yarışma buldum.50 tane mesaj yazdım.bunları yapmazsam destek alamayacağım söylendi.şimdi girdim.desteği istedik.biz tadımın konusnda dedik ki dayanışma olsun.bu ay ben ve sielanmucuk beraber yarışıyor.birimiz 1. diğerimiz 2. olsun.olmk isteyen varsa 3. olsun.illa 1 veya 2. lik isteyen varsa da öbür aya biz destek oluruz.kaçmıyoruz bi yere.yeterki dayanışma olsun dedik.ayarsızda pek olmuyor.bari bunda olsun.üyelik yok bişey yok.sen ne yaptın? bizim açtığımız konuya atladın.tabii ki sana oy vermeleri zoruma gider.senin gibi bende yarışıyorum.söylediğin şeyin saçmalığının farkında değilsin.aynı yarşmada yarışan biri olarak sana mı bırakayım yarışmayı? ne diyorsun anlamadım ki?

3.forum bana özel demedim bunu ima etmedim.sonuçta herkesden yeniyim nerdeyse.tekrar söylüyorum ben kimseyi eksilemedim ama bu olanlardan sonrada "kimseye 1 vermeyin"  demem.1 verinde demem ama verenlerede mani olmam.kimse aptal değil.herkes yarışmanın ortalama üzerine olduğunu fark ediyor.ister istemez cinlik yapası geliyor ve rakiplere 1 veriyorlar.

4.ben 1.lik benim demedim.1.lik için yarışacağım.2. liğe razı olan varsa gelsin dayanışma yapalım dedim.1000 kere söyledim.isteyen katılsın ama kendimize destek için açtığımız konuda sizede destek geliyor.ya bize vermesinler ya size.kimseye bir yararı olmayacak ki bu puanların

5.evet site bendede açılmıyor