caglar unutma ki bu forum sana özel değil
katılan herkesin niki destek konusuna eklenebilir.rahatsız olduysan bu durumdan o senin sorunun.
evet sürekli eksiliyorsun 3cü olmamı bile istemiyorsun.
burdaki tüm üyeler senden daha cok kampanyacı herkes biliyor bu işleri.
tüm gün boyunca yaptıgın modem aç kapa oy ver diğerlerini eksile.
bana dedin arkadaslarım eksiliyor yapmasınlar söyle dedim.hangi birine söylüyeyim dedin.yegenimin cevreside oy atıyor falan dedin.söyle köstek olmasınlar eksi vermesinler dedim .
şu saatten sonra kimseye kaptırmam dedin.
cevren cok genişmiş? madem neden ayarsız enerjide 2 kez katılmana ragmen kazanamadın
orda seni neden desteklemediler?
(bu forum dışındaki cevrenden bahsediyorum)
cevren geniş ise seni neden yarı yolda bıraktılar.tabi burda üyelik yok kolayca oy atıyorsun kendine yada attırıyorsun.benim nete girmeye cok vaktim olmuyor.emin ol bende ugrasırım.1ci lik benim demekle ödüle sahip cıkmak olmaz hak eden kazanır.sana özel değil bu yarışma.
ama günlerdir fark ediyorum ben 3cü oldugum anda hemen eksilere boguyor beni cevren
15ci oluyorum bu durum cok sinirimi bozuyor.
kendini artıla ona sözüm yok ama bu sekilde davranma lütfen.gefcen gün muku 1cydi hemen onuda altalara düşürdünüz .yazık ya bu sekilde davranmanız .
eksilemedim diyemezsin bana yazdıgın msjlar duruyor.cevrem kimseyi 1 ci yapmaz eksilerler ben engel olamam hem yarışmaya 2 hafta kala kimseye 1ciliği kaptırmaya niyetim yok dedin.şimdi bu şekilde inkara kalkışma lütfen!!!!!!!