Gönderen Konu: migros-powerade kampanyası 15.07.2009-15.08.2009  (Okunma sayısı 1615 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

sponge

• Ziyaretçi
migros-powerade kampanyası 15.07.2009-15.08.2009
« : 01 Ağustos 2009, 01:05:17 »
Kampanya tarihleri arasında Türkiye genelindeki tüm Migros Mağazaları ve Migros Sanal Marketlerden tek seferde her 3,00 TL ve katları tutarında Powerade ürünlerinden satın alan Migros Club Kart ve Migros Club özellikli diğer parolu kart sahibi tüketiciler 1(bir) çekiliş hakkı kazanacaklardır.Çekilişte her 2 gün için 1 kişi toplamda 16 kişi 28” Jant Geotech Bisiklet Air kazanacaktır. .

Açıklamalar:
Bu kampanya Coca-Cola Satış ve Dağıtım A.Ş. tarafından MPİ’nin 07.07.2009 tarihli ve B.07.I.MPİ.0.13.00.02–401.02.99-1320-6358 sayılı izni ile düzenlenmiştir. Kampanya 15.07.2009–15.08.2009 tarihleri arasında gerçekleştirilecektir. Türkiye genelinde Migros Mağazaları ve Migros Sanal Marketten Migros Club Kart veya Migros Club özellikli diğer kartları ile tek seferde her 3,00 TL ve katları tutarında Powerade markalı ürün alışverişine 1 (bir) çekiliş hakkı verilecektir. Çekilişte her 2 gün için 1 kişi toplamda 16 kişi 28” Jant Geotech Bisiklet Air kazanacaktır. 18 yaşından küçük Migros Club Kart veya Migros Club özellikli diğer kart sahiplerine ve üyelik bilgileri eksik veya kayıtlı olmayan Migros Club Kart veya Migros Club özellikli diğer kart sahiplerine çekiliş hakkı verilmeyecektir. Çekiliş 04.09.2009 tarihinde saat 11.00’da U2 Tanıtım ve Promosyon Hizmetleri Gülbahar Mh. Cemal Sururi Sk. Halim Meriç İş Merkezi No:25 D:37 Mecidiyeköy/İSTANBUL adresinde bulunan konferans salonunda noter huzurunda isteyen herkesin katılımına açık olarak gerçekleştirilecektir. Kazanan talihliler 08.09.2009 tarihli Radikal Gazetesi Türkiye baskısında duyurulacaktır. Asil ve yedek talihlilere taahhütlü posta yolu ile tebligat yapılacaktır. Postada meydana gelen gecikmelerden Coca-Cola Satış ve Dağıtım A.Ş. sorumlu tutulamaz. İkramiye kazanan talihlilerin isimleri, resimleri ve görüntüleri talihlilerin izniyle kampanya düzenleyici firma tarafından tanıtım ve reklam amacı ile basın ve yayın araçlarında yayınlanabilecektir. Talihliler kampanyaya katılmakla bu izni vermiş sayılır. Bu çekilişe Coca-Cola Satış ve Dağıtım A.Ş., Migros Ticaret A.Ş. ve U2 Tanıtım ve Promosyon Hizmetleri Tic.Ltd.Şti. çalışanları ve 18 yaşından küçükler katılamaz, katılmış ve kazanmış olsalar bile ikramiyeleri verilmez. Kazanılan hak devredilemez, nakde veya mala çevrilemez. KDV ve ÖTV dışında ikramiye ile ilgili tüm vergiler ve yasal yükümlülükler talihlilere aittir. Kampanya ile ilgili ayrıntılı bilgiyi 0212 212 40 30 nolu U2 Kampanya Danışma Hattı’ndan öğrenebilirsiniz. Bu çekilişe katılan herkes, yukarıdaki şartları kabul etmiş sayılır.

Çevrimdışı diazem

• Global Moderator
  • Hero Member
Ynt: migros-powerade kampanyası 15.07.2009-15.08.2009
« Yanıtla #1 : 01 Ağustos 2009, 01:19:59 »
Nestea molokini kanoya 30 kadar katılım yaptım gaza gelip.20binin üzeridne bir katılım la karşılaştim.Beklemiyordum işin açığı.Schweps içinde gunluk katıldım nerdeyse ama nesteadan sonra ondanda sogudum cıkmaz heralde.Bunada katılcam ama fazla gaza gelmemem lazım cunku içmediğim ürün :S
Kuzu büyüsün görürsünüz siz...

sponge

• Ziyaretçi
« Yanıtla #2 : 01 Ağustos 2009, 01:32:26 »
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin
Nestea molokini kanoya 30 kadar katılım yaptım gaza gelip.20binin üzeridne bir katılım la karşılaştim.Beklemiyordum işin açığı.Schweps içinde gunluk katıldım nerdeyse ama nesteadan sonra ondanda sogudum cıkmaz heralde.Bunada katılcam ama fazla gaza gelmemem lazım cunku içmediğim ürün :S

light olanı fena değil, denemeye değer !

Çevrimdışı diazem

• Global Moderator
  • Hero Member
« Yanıtla #3 : 01 Ağustos 2009, 11:37:21 »

light olanı fena değil, denemeye değer !

Senimi kırcam alırım 2 3 ayrı zamanda artık :D Nası olsa dayanamıcam alıcam tadınada bakmış olurum :)
Kuzu büyüsün görürsünüz siz...