Ben de sitede oturuyorum, ama senin siten felaket...Ne olacak senin bu halin kuzum. Sitene girilmiyor. Hadi sitene geldik, çayını, kahveni içtik. İyi hoş. Geleceğimiz belli, haberli de gelmişiz üstelik. İnsan bir hazırlık yapar. Anket hazırlar, soru hazırlar. Biz öyle bir "cevap" bekliyoruz. Üstelik anketlere anket demeye bile dilim varmıyor. 1 soruluk, 2 soruluk anketler. Yemeğe gelmedik tabii, oturmaya da. Hadi anketlerini de yine de dolduruyoruz. Birşeyler kazanalım bari... Fırıncılar gülüyor halimize. Daha kaç fırın ekmek yememiz lazım. Böyle giderse bu fırın da kapanır, site de. Artık 1 yılda toplarız herhalde. Bak söylemedi deme.
dabulu dabulu dabulu ve anketle.com
Daha da diyecek bir sözüm yok... dabulu
Bu siteden hiçbişi olmaz ya sitedeki bütün anketleri çözdüm puanım 1845 falan 100 kontör için 5000 puan gerekio ama siteye anket falan geldiği yok gelsede ya 1 soru ya 2 yani ya 1 puan ya 2 buda demek oluyo ki yıllarca bu siteye anket gelmesini bekleyip çözersek site de kapanmazsa belki kazanabiliriz
Haklısın bir daha girmeyecegim...
Bu siteden hiçbişi olmaz ya sitedeki bütün anketleri çözdüm puanım 1845 falan 100 kontör için 5000 puan gerekio ama siteye anket falan geldiği yok gelsede ya 1 soru ya 2 yani ya 1 puan ya 2 buda demek oluyo ki yıllarca bu siteye anket gelmesini bekleyip çözersek site de kapanmazsa belki kazanabiliriz
pff o kdrda puanım var yav anket eklese keşke :S
bencedee hıcbırsey olmaz daha once cok anketler doldurdum hıcbırsey cıkmadı olmadı artık bos verdım
sanırım anketler bittikten sonra arkadaş tavsiye etmeniz gerek arkadşlar ancak öyle puan artar.
arkadaş tavsiye edince 10 puan alıosun 100 tane arkadaş 1000 puan

kontör 5000 puan
evt o yzden az sayıda anket var galiba arkadşlar.
tuzak ya insanları kandırmaktan başka bişi diil yani kaçgün boyunca nasılda hevesle çözmüştüm

harcadığım zamana yazık
bnde çözdüm kardeş davet at email hesabı az yada varsa slla daveti ismi soyadı ben atıyorum arada 1 den fzla emailim var