umarım meyvelerin bol sulu olurda alırsın meyve sularını
belki diğerleri de çürümeden meyve verirler

şu an su durumları %40dır 2 gündür sulayamadım, yarına %10a düşçekler zaten yarın meyve veriyo ağaçlarım
umarım meyvelerin bol sulu olurda alırsın meyve sularını 
inşallah ya uğraştık o kadar
o deilde şu an en yüksek %94 mü var benimde %94te ama bikaç arkadaş vardı benimkilerde büyük ağaçları vardı onların ağaçları meyve vermesi lazım ama siteye baktım kazananlar listesi hala boş...
o deilde şu an en yüksek %94 mü var benimde %94te ama bikaç arkadaş vardı benimkilerde büyük ağaçları vardı onların ağaçları meyve vermesi lazım ama siteye baktım kazananlar listesi hala boş...
güncellememişlerdir yarın yazarlar belki..
scorpionda %94 galiba geçen 3 günüm kaldı demişti sanki ilk meyveleri siz topluosunuz bu konu hakkında çok soru soruldu

cevaplar belli olcak yarın inş.
güncellememişlerdir yarın yazarlar belki..
ağaçlar hemen güncelleniyo ama ona göre kazananların da hemen yazması lazım ama bakalım inş. dediğin gibidir
1 günde %7 büyüyo senin dediğin %5 bence öyle bişi yapmazlar zaten 15 günde meyve verio arkadaşlarında yarın tam 15 oluo galiba