0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
bilmiyoruz bakalım %100 olunca kazanabilcekmiyiz.birde benim her bahcemde 1 agacı sulayamıyorum.3 agac susuzluktan gitcek
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinbilmiyoruz bakalım %100 olunca kazanabilcekmiyiz.birde benim her bahcemde 1 agacı sulayamıyorum.3 agac susuzluktan gitcek Aynı sorun bendede var ağaçlar kapattı önlerini kurtlanacaklar bozuk meyvesuyu olucak valla
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinbilmiyoruz bakalım %100 olunca kazanabilcekmiyiz.birde benim her bahcemde 1 agacı sulayamıyorum.3 agac susuzluktan gitcek Aynı sorun bendede var ağaçlar kapattı önlerini kurtlanacaklar bozuk meyvesuyu olucak valla bende de olmuştu agacın köküne doğru tutarsanız fareyi algılıyor bende yüzde 10 dan kurtarmıştım bir ağacı
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinbilmiyoruz bakalım %100 olunca kazanabilcekmiyiz.birde benim her bahcemde 1 agacı sulayamıyorum.3 agac susuzluktan gitcek Aynı sorun bendede var ağaçlar kapattı önlerini kurtlanacaklar bozuk meyvesuyu olucak valla bende de olmuştu agacın köküne doğru tutarsanız fareyi algılıyor bende yüzde 10 dan kurtarmıştım bir ağacı Olmuyor mağlesef yapraklarına meyvelerine dair tuttum banamısın demiyor sulama diyor resmen beni salıcam ilaçları çürüsünler.