0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
%87
nedense gövdesi arkada kalan ağaçlarımı sulayamadı ben de
Ben Bu İşi Çözdüm Bahçesi Olan Herkes Hediye Paketi Alcak. Neden Derseniz. 3 Tane Bahçede Neden 6şar Tane Agac Yani 18 Agaç Var Sizce Neden? Neden Toplam 20 Deilde 18? Çünkü 20 Ağac Olursa Bir Kişi 2 Paket Hediye Alıcak Bunun İçin 18 Yapmışlarki Bir Kişi Sadece 1 Hediye Alabilsin Buda Demek Oluyoki Ben 8 Tane Hediye Paketi Alcam
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinBen Bu İşi Çözdüm Bahçesi Olan Herkes Hediye Paketi Alcak. Neden Derseniz. 3 Tane Bahçede Neden 6şar Tane Agac Yani 18 Agaç Var Sizce Neden? Neden Toplam 20 Deilde 18? Çünkü 20 Ağac Olursa Bir Kişi 2 Paket Hediye Alıcak Bunun İçin 18 Yapmışlarki Bir Kişi Sadece 1 Hediye Alabilsin Buda Demek Oluyoki Ben 8 Tane Hediye Paketi Alcam bravo ya nası çözdün.neden 12 veya 15 deil de 18 ozaman.sen bence bütün fabrikayı al
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinBen Bu İşi Çözdüm Bahçesi Olan Herkes Hediye Paketi Alcak. Neden Derseniz. 3 Tane Bahçede Neden 6şar Tane Agac Yani 18 Agaç Var Sizce Neden? Neden Toplam 20 Deilde 18? Çünkü 20 Ağac Olursa Bir Kişi 2 Paket Hediye Alıcak Bunun İçin 18 Yapmışlarki Bir Kişi Sadece 1 Hediye Alabilsin Buda Demek Oluyoki Ben 8 Tane Hediye Paketi Alcam bravo ya nası çözdün.neden 12 veya 15 deil de 18 ozaman.sen bence bütün fabrikayı al Onu Ben Bilmem Yapan Kişilere Sormak Lazım. Ailemdeki Kişilerin Adınada Bahcelerim Var. 8*18=144 Tane Agac Demek. Eğer Yukarda Anlattıgım Gibi Olursa 8 Paket Alırım Diye Düşünüyorum. Cuma Veya Cumartesi Belli Olcak Bakalım