arapsaçına dondu bahçe maceralarımız

beklıcez gorcez pek bılgıde yok sıtede
her gün suluyoruz bahçeyi bakalım inşallah kazanabiliriz
6336 bahçe, herkesin 3 bahçesi olduğuna göre 3 bölün 2112 kişi demek.bu kadar kişiye 12 litre meyve suyu hediye çok saçma olur.söylediğim gibi meyve veren bahçelerden 10 .ağacın sahibine hediye gönderecekler.şu an itibariyele212 kişiye hediye verilecek demek oluyor.hepsi meyve verirse tabi bu sayı düşer herkes bakmamış.100 kişiye ancak hediye gönderilir.
6336 bahçe, herkesin 3 bahçesi olduğuna göre 3 bölün 2112 kişi demek.bu kadar kişiye 12 litre meyve suyu hediye çok saçma olur.söylediğim gibi meyve veren bahçelerden 10 .ağacın sahibine hediye gönderecekler.şu an itibariyele212 kişiye hediye verilecek demek oluyor.hepsi meyve verirse tabi bu sayı düşer herkes bakmamış.100 kişiye ancak hediye gönderilir.
bence 2112 kişiye verecekler en fazla 15 milyarları gide ama 15-20 gün 2000 kişi sitede aktif olarak çalışmış olacak

coca cola markası capy büyük bir firma
Benim bi bahçe %74 (hepsi ) bi bahçe %67 (hepsi) diğer bahçe de %67 (hepsi)
arkadaşlar inşaallah sizin dediğiniz gibi olur.konuya iyimser yaklaşalım diyorsunuz.sonunda üzülmeyelimde.
bence 2112 kişiye verecekler en fazla 15 milyarları gide ama 15-20 gün 2000 kişi sitede aktif olarak çalışmış olacak 
coca cola markası capy büyük bir firma
bencede yani 200 kişi az bence en az 2000 kişi
ama bişi dicem dün ben metrocity önünden geçerken cappy standı ve cappy meyva ağacı kurulmuştu sabahtı ve arabadaydım ne oldugunu anlamadım henüz kapalıydı yani büyük reklam var.
banada çok kişi kazancakmış gibi geliyo ama yinede belli olmaz tabii bazen çok büyük markalara cimrilik yapabilio
fazla bı duyulan kampanya deıl belkı daha fazla sansımız olur duyuldukdan sonra bukadar sanslı olamayız
fazla bı duyulan kampanya deıl belkı daha fazla sansımız olur duyuldukdan sonra bukadar sanslı olamayız
bana kalırsa önce meyveleri çıkaralım da kazanmaya sonra da bakarız sula sula bitmedi ya