Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinsaniyelik fark önemli diil ki ağaçlar her 24 saatte bir büyüyo yani 24 saat içinde diktiğin tüm ağaçlar aynı yaşta oluyobence zamanda öndemli değil. Çünkü çekiliş yapılırken sanırsam tüm agaçlar listelenip her 10. ağaçtan biri seçilir. Zamanın önemli olduğunu sanmıyorum.
bi zamanlar coca-colanın böyle kampanyası vardı her 10. şifreyi gönderene hediye veriyolardı. Bende bizim yurdun çöp kutusunu karıştırıp coca cola şişesi bulup hergün 9-10 tane şifre gönderiyodum. Nasıl olsa aveada gönderdiğin mesajlardan kontür gitmiyordu o sıralar. Bende bunu değerlendirip 3 futbol topu 3 çanta kazanmıştım
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinbi zamanlar coca-colanın böyle kampanyası vardı her 10. şifreyi gönderene hediye veriyolardı. Bende bizim yurdun çöp kutusunu karıştırıp coca cola şişesi bulup hergün 9-10 tane şifre gönderiyodum. Nasıl olsa aveada gönderdiğin mesajlardan kontür gitmiyordu o sıralar. Bende bunu değerlendirip 3 futbol topu 3 çanta kazanmıştımzekice![]()
![]()
![]()
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinbi zamanlar coca-colanın böyle kampanyası vardı her 10. şifreyi gönderene hediye veriyolardı. Bende bizim yurdun çöp kutusunu karıştırıp coca cola şişesi bulup hergün 9-10 tane şifre gönderiyodum. Nasıl olsa aveada gönderdiğin mesajlardan kontür gitmiyordu o sıralar. Bende bunu değerlendirip 3 futbol topu 3 çanta kazanmıştımzekice![]()
![]()
saol. Şimdide sokakta dolaşırken gözüm hep yerde. Günde en az 2 tane magnum çubuğu buluyorumbakalım magnumdan bişey kazanabilecekmiyiz.
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinbi zamanlar coca-colanın böyle kampanyası vardı her 10. şifreyi gönderene hediye veriyolardı. Bende bizim yurdun çöp kutusunu karıştırıp coca cola şişesi bulup hergün 9-10 tane şifre gönderiyodum. Nasıl olsa aveada gönderdiğin mesajlardan kontür gitmiyordu o sıralar. Bende bunu değerlendirip 3 futbol topu 3 çanta kazanmıştımzekice![]()
![]()
saol. Şimdide sokakta dolaşırken gözüm hep yerde. Günde en az 2 tane magnum çubuğu buluyorumbakalım magnumdan bişey kazanabilecekmiyiz.